2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره خیلی سخته😭😭 شوهرم میگه ما آی وی اف کردیم اینطور شد طبیعی ک اصلا نمیشه اره میرم عارفی اول ببین ...

ببین من همه ش دارم به این فکر می کنم اینها دست اون بالاییه. حالا ما آدمها به خاطر اینکه خیلی دانشمون محدوده یه چیزهایی رو سعی می کنیم به مسایل مختلف ربطش بدیم، اما حقیقت اینه خدا اگر بخواد میشه حالا از هر راهی. امیدت به خدا. من که دو تا تخمک هم بیشتر ندارم، اما بازم با خودم فکر می کنم خدا بخواد میشه اگرم نشد حتما حکمتیه. با اینکه خیلیییی برام سخته، ولی شاید قراره به وقتش خدا بهمون بده و نباید خودمونو اینقدر اذیت کنیم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
گفتش ما انتظار داشتیم جنین سلول های بیشتری تولید کنه اما تو همون هشت سلولی موند  میخواستن ۵ رو ...

پس چرا همونجا نگفتی من که تمیخواسم پنج روزه بشه چرا....

من میگم شاید تا باز کردن که از فریز دربیاد فهمیدن مشکلی هست چون اگه بخوان بلاست شه باید زودتر از روز انتقالت از فریز دربیارنش و بزارن دو روز بمونه و بعد...

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من هردو رو استفاده میکردم، ببین اگه درست یادم مونده باشه یه بار زینبی بابا اینجا گفت که آسپرین ...

عزیزم من ۲۵ هفته ام وهموگلوبینم ۸ هست من تو مطب همیشه فشارم۱۳ وتوبهداشت ۱۰ و۱۱ بوده  الان شما میگی هفته ۲۰ باید قطع بشه الان موندم بخورم یا نه ؟ ولی وقتی میخورم ورم کمتره .من بارداری طبیعی بوده 

سلام دوستان اگه چندروزقبل از موعدپری یکی دو روز لکه بینی داشته باشی

و امپول پروژسترون بزنی و لکه بینیت قطع بشه امکان داره نشونه پریودی باشه؟؟

لکه بینی قهوه ای رنگ همراه با کمر درد شدید و فقط هم موقع سرویس رفتن باشه

خیلی کم دلدرد پری دارم

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام عزیزم، راستش آسپرين تو سه ماهه سوم منع مصرف داره و باید یا قطع بشه یا با انوکسا جایگزین بشه

زینب جان من هفته۲۵ وهموگلوبینم ۸  فشارم ۱۲ و۱۳  مس چرا دکتر برا من قطع نکرده  برای کنترل فشار غیر اسپرین جایگزین هست؟انوکسا برای چی میدهندبه من انوکسا نداده 

در ادامه گفت من شب کار بودم خیلی لازمم شد ۲۴ ساعت نبود اگر شیفت معمولیه داخل ۹ ماه بچه غذا میخوره دی ...

من اگه ۹ ماه بعد برم سرکار خب دیگه لازم نیست؟آخه بچه دو سال شیر میخوره بالاخره؟

خدایا شکرت  
خودش برقی داشت. شیر دوش دستی نچرال فیلیپس هم تعریفشو کردن. چون خواهرزادم حساسیت به پروتین گاوی داشت ...

ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادی.خدا تورو به مراد دلت برسونه ان شاالله

خدایا شکرت  
بسلامتی عزیزم ایشالا نتیجه بگیری 

ممنون عزیزم ،انشالله شماهم خیلی زود با خبرهای خوبت ما رو خوشحال کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یه نامه دادن زودتر بردیم بیمارستان نمیدونم چند روز زودتر بود که بردیم دادیم بیمارستان روش اندازه رحم ...

مال منم اندازه رحم و ساعت و تاریخ زده بود ولی ننوشته بود که جنین ۵ روز یا ۳ روز درباره جنین چیزی ننوشته بود

فکر کنم خودم باید دوباره یادآوری میکردم اخه تو پروندمم تو مطب دیدم نوشته جنین ۳روزه ولی تو نامه چیزی نبود درباره جنین

اصلا فکرشو نمی کردم بخان ۵ روزه کنن

فکر کنم باید به بیمارستان اطلاع میدادم

اشتباه کردم

گذشت دیگه فایده ای نداره

استاره جون برا پانکچر منم با شروع داروها بوسرلین قطع شد

خوب پس خدا رو شکر خیالم راحت شد که اشتباهی نکردن عزیزم،دلارام جون یادت دوز داروهات چقدر بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
رفام جنین شناسودیدم گفت ضعیف بودن بلاست نشدن من روز پنجم هم برا انتقال رفتم گفتن هنوز بلاست نشدن نگف ...

بلاست یعنی ۵ روز مال منم نشدن بلاست

می گفتی به جنین شناس یعنی تا چند روز رشد کردن زنگ بزن بپرس

بدونی حداقل چند روز بودن