2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها ببخشید من یه سوال بی ربط دارم

اگه کسی میدونه لطفا بگه بهم

من ختم قرآن برداشتم برای حاجت خودم و همه اونایی که انتظار مادر شدن دارن، ان شاالله که خدای بزرگ قبول کنه و دامن همه مون سبز شه

میخوام چله حدیث کسا هم بردارم،امکانش هست هم زمان هر دو تا را برای یک نیت برداشت ؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
واسه منم پیش اومده  جنین شناس بهم گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده که رشد نکرده چون اگه از تخمک ...

شما کدوم مرکزی عزیزم؟یعنی مثلا اگر از ۱۰ تا تخمک ۴ تا جنین تشکیل بشه ،علت اینکه اون ۶ تا جنین نشدن از تخمک هست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘 راهی و درمانی داره؟

متاسفم عزیزم ،واقعا خیلی سخته ،میکرو اولت بود ؟همین دو جنین رو داشتی ؟ولی جنین هشت سلولی فکر نکنم بد باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘 راهی و درمانی داره؟

به نظر خود من اگه مشکل از اسپرم باشه و دیگه جنین نداشته باشی و مجبور باشی از اول شروع کنی اول باید آز دی اف ای اسپرم داد و اگه بالا بود حتما دارو مصرف کنه همسر جان تا تو رنج نرمال بیاد و حداقل مورفو اسپرم اصلاح شه  ،وقتی تو رنج نرمال اومد اونوقت اقدام کنه برای پانکچر و بقیه مراحل ،اگه نه این چرخه به احتمال زیاد تکرار میشه وقتی مشکل اسپرم حل نشه

البته نظر شخصی بود ببخشید

@زینبی_بابا    

زینب جون از مرکز علت قطع بوسرلین رو پرسیدم ،گفتن چون سیکل long stop هست باید قطع بشه 

خوبه خدارو شکر  عزیزم من 21 تا فولیکول داشتم 14 تا تخمک گرفتم امروز رور 5 زنگ بزنم به ننظرت بب ...

امروزم زنگ بزنی بهت میگن من دفعه ی پیش چهارشنبه عمل کردم شنبه زنگ زدم گفتن جنین هارو خبر شو بهمون بده خوشحالمون کن انشالله همش جنین شده باشه

شما کدوم مرکزی عزیزم؟یعنی مثلا اگر از ۱۰ تا تخمک ۴ تا جنین تشکیل بشه ،علت اینکه اون ۶ تا جنین نشدن ا ...

من دفعه پیش ابن سینا بودم این مشکل برام پیش اومد

من ذخیره ام خوب بود و به طور کلی خودم مشکل نداشتم 

دفعه اول ۱۵ تا تخمک بالغ داشتم که ۶ تا جنین داد و از شش تا ۳ تا نتونستم انتقال بدم که منفی شد یعنی سه تاش کلا رشد نکرد بعد از فریز درآوردن

این دفعه بیمارستان عرفان با دکتر اسرافیلی رفتم ۱۴ تا تخمک ۸ تا جنین که فعلا فریزن تا ببینم کی وقت انتقال میده و آیا اینا رشد میکنن یا نه خدا میدونه

من دفعه پیش ابن سینا بودم این مشکل برام پیش اومد من ذخیره ام خوب بود و به طور کلی خودم مشکل نداشتم& ...

انشالله که با انتقال بعدی مامانی 🙏

اینکه میگن اگر تخمک ضعیف باشه حتی جنین هم تشکیل نمیشه رو این چن وقته دارم میشنوم 

من دفعه پیش ابن سینا بودم این مشکل برام پیش اومد من ذخیره ام خوب بود و به طور کلی خودم مشکل نداشتم& ...

ببخشید دفعه ی دوم تقویتی چیزی خوردی جنین بیشتر شد میشه بگی چرا ابن سینا ادامه ندادی راضی نبودی

سلام  ممنون ک جواب دادین،  من دیشب روز ۱۱انتقالم بود خونریزی داشتم  امپول پرژسترون ...

منم امروز روز دهم هستم

لک دیدم😭😭😭

میخام برم آمپول بزنم

این لک بینی یعنی چی؟

یعنی سالمه؟