2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من 5 روز پیش پانکچر شدم نامه فریز دادن برای جنین ها و گفتن روز انتقال حتما بیار گمش نکنی از شانس بدم فرداش رفتم همون مرکز مام و همون نامه رو اونجا جا گذاشتم 2 تومن هزینه داده بودیم بابت فریز و همین نامه رسید بود بعد زنگ زدن که اینجاس همسرمم کلی دعوا کرد میدونم حق داشت 

بعد به نظرتون برم نامه رو بیارم 

اخه وقتی زنگ زد گفت نامه همینجاس برای انتقال اومدی بگو پیش خودمونه  مشکلی نداره

منم نگرانم اون روز اونام گم نکنن نامه رو بگن اینجا نیس برم بیارم؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا‍ 

‍ سلام‌ عزیزم خوبی من امروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین ۳روزه گرید ab هشت سلولی بعد از چند ساعت صدام زدن جنین شناس گفت رشد نکرده جنینات توقع داشتیم بیشتر رشد کنه همینطوری تو هشت سلولی مونده علتش چی میتونه باشه 😭😭 میشه لطفا راهنمایی کنی عزیزم  حالم خیلی بد این همه سختی و زجر آخر شد اینجوری

من ۲۶ هفتم ۱و نصفی می خورم 

شما انکشپارین یا هپارینم‌میزنی؟ نگران نباش خیلیا تا اخر استفاده کردن مشکلیم پیش  نیومد اگه دکترت دکتر با تجربه ای هستش خودش میدونه کی قطع کنه توام بهش گاهی یاداوری کن. من خیلیارو دیدم تا اخر اسفاده کردن مشکلیم خداروشکر واسشون پیش نیومده

بچه ها من 5 روز پیش پانکچر شدم نامه فریز دادن برای جنین ها و گفتن روز انتقال حتما بیار گمش نکنی از ش ...

نه بابا منم نامه ی تاییدمیکرو رو جا گذاشته بودم اصلا یادمم نبود وقتی رفتم برایه شروع گفت نامه نداری برو واحد ژنتیک وقتی رفتم زو تو سیستم اوردش بعدم نامه رو بهم داد گفت جا گذاشتی همه چیز سیستمیه استرس نگیر عزیزم ببخشید یادم رفت چند تا تخمک داشتی شد چند تا جنین هایپرم شدی ؟

شادن جون چون بهم گفته بودی یه دونه پروفن خوردم و رفتم وسایلشو خریدم. فشار روی مثانه خیلی احساس میکرد ...

آخی عزیزم از استرس بوده ولی بالاخره درد رو داره، خداروشکر که این مرحله رو هم رد کردی😙

مگ آمپول داشت؟ من یادم نمیاد😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خدا کنه عزیزم‌. خدا کنه. امروز تو روز اوکی تر بودم اما شب که شد بیشتر ریختن بیرون. واقعا اگه مال دار ...

نه عزیزم اگه به خاطر داروهاتم باشه ی روزه بر طرف نمیشه باید صبر کنی انشالله قطع بشه. من یادمه دکترم ی امپول ضد حساسیت ضعیفم بهم داد زدم شما با دکترت مشورت کن شاید دارویی چیزی بهت بده. البته من کهیرم انقدر شدید بود که امپدل جواب نداد از داخله چشمم گرفته تا کفه پا و کفه سرم پر شده بود کلا هر کی میدید میگفت انگار ی ظرف بزرگ اب جوش ریختن رو بدنت وحشتناک بودم خودم خیلی ترسیدم واسه بچه تو شکمم اتفاقی بیوفته ولی خداروشکر ی هفته طول کشید تموم شد انشالله واسه شماهم زودتر تموم بشه. گرمیجات نخور چیزای خونک بخور من که روزی یدونه پماد کالاندولا میزدم رو بدنم عرق بهار با پنبه نزدم و عرق کاسنی

قبل انتقال زیر نظر خودش بودی منظورم اینکه روزهای پری پیش خودش سونو شدی و دارو داد

اره گلم زیر نظره خودش بودم الانم فعلا زیر نظره خودشم ولی گفت دیگه نیا مطب به خاطر شرایطت ماما میفرسته خونه همون خانم ریاحی که بغل دستشه موقع سونو اون خانومه قرار هفته دیگه بیاد خونه وضعیتمو چک کنه 

خدااااااروشکر ستاره جون.انشاله به سلامتی به دنیاشون بیاری.کاش منم مرحله ی ریداکت رو رد کرده بودم&nbs ...

ممنونم ان شاء الله...

اره مرحله ی استرس زایی هست ولی اصصلا نگران نباش..درصد موفقیت بسیار بسیار بالاست..فقط بعد ریداکت تا یک هفته استراحت خییلی زیاد و تقریبا مطلق و هفته ی دوم هم استراحتت زیاد باشه و اصلا این دو هفته رو پله بالاپایین نکن،خم و راست نشو و بارسنگین بلند نکن و بیشتر تایم رو خوابیده باش، فقط دسشویی فرنگی و نماز هم نشسته و اگه لازم شد مهر رو تو سطح بالاتر بگذار تا کمتر خم بشی..

ریداکت شما کی هست؟؟

@زینبی_بابا ‍  ‍ سلام‌ عزیزم خوبی من امروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین ۳روزه گرید ab هشت سلولی ...

واسه منم پیش اومده 

جنین شناس بهم گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده که رشد نکرده

چون اگه از تخمک باشه جنین یک روزه هم تشکیل نمیشه

درکت میکنم عزیزم من روحیه ام خیلی خراب شد ولی کاری ازمون ساخته نیست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام به روی ماهت گلی حونم ....خدا رو صد هزار بار شکر خواهری نمیدونی جقدر خوشحال شدم....اونروز نوبتت ...

قربونت عزیزم...مطمئنا دعاهای خالصانه و صمیمانه شما بسیار تاثیر گذار هست برای من و همچنین دیگر دوستان..

از خداوند میخواهم که به بهترین شکی که خودش صلاح میدونه شما رو امسال خوشحال کنه و دلتون رو خوش و اروم🤲🤲⚘⚘⚘😘

نه بابا منم نامه ی تاییدمیکرو رو جا گذاشته بودم اصلا یادمم نبود وقتی رفتم برایه شروع گفت نامه نداری ...

خوبه خدارو شکر 

عزیزم من 21 تا فولیکول داشتم 14 تا تخمک گرفتم امروز رور 5 زنگ بزنم به ننظرت ببینم چند تا جنین تشکیل شده یا روز 6 بزنگم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج