2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستای گلم شبتون بخیر فردا صبح من با6تافولی پانکچردارم التماس دعا دارم ازهمگی.... دعاکنیدهمش جن ...

برووو‌عزیزم

خدابه‌همراهت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص ال دی با انتی بیوتیک تداخل داره؟ چقدر باید فاصله بزاریم؟ من تا الان خیلی نزدیک هم خوردم.  ب ...

ببین گلم خیلی فرقی نداره کی بخوری، چون اثر آنتی بیوتیک در خون هست تا یه مدت و باید هم باشه تا بتونه باکتری ها رو از بین ببره 

پس اما نوع آنتی بیوتیک رو بگو گلم، چون کلا بعضی از اونها با ال دی تداخل دارن

سلام خانومی شمام با ای وی اف باردار شدین؟منم آندومتریوز بصورت کیست دوطرفه تخمدان دارم.منم انتقال جنی ...

سلام عزیزم بله 

منم کیست آندومتریوما 4 سانتی یک طرفه داشتم و کلا آندومتریوز گرید 3 بودم

ان شاالله که مامان شدی 😍 😍 😍 

عزیزم شما همون مشکل عفونت و چسبندگی رو باید بهش توجه کنی  معلومه که دارویی که دکترت داده خوبه ...

وای‌زینبی‌جون‌مطمعنی‌مشکل‌ایمنی‌پیدانکردم

دکترجواب‌درست‌درمون‌نمیده

یه‌بارمیگه‌امکان‌همچی‌هس‌

یبارمیگم‌آزمایش‌ایمنی‌برام‌بنویس‌میگه‌لازم‌نیس

داروشوبهت‌میدم..

یبارمیگه‌اصلا‌نیاز‌نیس

توفقط‌یبارمنفی‌شدی

درک‌اینو‌نمیکنه‌من‌جنینام‌کمه‌

فقط‌دوبارمیتونم‌انتقال‌بدم

😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اگه پوزیشن شیر دهی صحیح باشه دیگه بدون استفاده از شیردوش هم شیرم زیاده نه؟ البته من بعد از ۹ ماهگی ...

آره گلم ولی اون جوری در حد نیاز بچه هست نه بیشتر نه کمتر 

اگر رفتی سرکار و باز علاقه داشتی شیر خودتو بدی باید از آدل بدنت رو به شیر دوش عادت بدی و بدوشی، میتونی فریز هم بکنی، اگر تو فریزر منفی 18 درجه بذاری میتونی توی این 9 ماه ذخیره کنی و بعدش از اونها بهش بدی 

کلا بدن ممکنه به شیر دوش بعدا سخت جواب بده، ممکنه هم عالی جواب بده 

اما اگر از اول عادت بدی دیگه اون موقع جای نگرانی نیست 😉 😉 😉 

یه گزینه دیگه هم اینه که اون موقع شیر خشک بدی اگر خیلی اذیت بودی 

درسته شیر مادر خیلی مهمه و من خییییلی طرفدار شیر مادر هستم، اما خود مادر اولویت بالاتری داره

دخترم ۱۰ سالشه اما ذخیره من ۰/۸ خیلی وقت ندارم گفتن یه بار امتحان میکنیم اگر نشد باید تخمک اهدایی بگ ...

خداحفظش‌کنه‌گل‌دختری

عزیزم‌کم‌نیس‌ذخیرت

مطمعن‌باش‌جواب‌میگیری

فقط‌دوماه‌خودت‌وهمسرت‌تقویت‌کن‌

مکمل‌‌بگیربراخودت‌وهمسرت

براخودت‌اووبوست‌بگیر‌عالیه

حالم خیلی خوب نیست جای عملم خیلی درد داره مجبورم شیاف دیکلوفناک استفاده کنم امروز هم بخاطر دردم رفتم ...

خدا رو هزاربارشکر که صدای قلبش رو شنیدی  ان شاالله زودتر هم درد عملت تموم میشه

مرسی عزیزم 😘😘😘 زینب جون میگم اطلاعی درباره سیکل long stop داری ؟نوشته سیکلم اینه ،بعد اینکه نوشت ...

نه گلم هیچ اطلاعی ندارم

ولی یادمه روتین رویان این بود که بوسرلین رو همون مدلی که به شما گفتن میدن

و از جزئیات و نظر دکترها خبری ندارم 

یعنی چون داره خون رقیق میشه خون میاد اخه بعضیا میگن زدی ب مویرگ اینطوری شده

نه گلم مویرگ که همه جا هست و طبیعیه 

اما انتظار میره با زدن آمپول خون نیاد چون زود لخته میشه 

حالا جون انوکسا خودش ضد انعقاد هست نمیذاره خون لخته شدن سریع اتفاق بیفته، پس خون میاد و بعد از مدتی حتی کبود کبود میشه

@زینبی_بابا     عزیزم آزمایش استرادیول برای چی هست؟ گفتن با شروع سیکل چک شود ،من فردا رو ...

والا یادمه منم داشتم هم برای سیکل انتقال، هم برای پانکچر 

و نوشته بودن اورژانسی، یادمه 3 ساعت طول کشید تا جوابش حاضر شد و قبلش حتی دوز داروها رو برام ننوشت

@زینبی_بابا     عزیزم آزمایش استرادیول برای چی هست؟ گفتن با شروع سیکل چک شود ،من فردا رو ...

تو سیکل انتقال قصدش این بود ببینه تخمدان ها کاملا به حالت استراحت رفتن یا نه 

تو سیکل پانکچر نزدیک عمل انجام داد که ببینه هایپر هستم و میشه جنین انتقال داد یا نه 

احتمالا برای شما هم میخواد ببینه بوسرلین رو ادامه بدن یا نه