2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه  گلم گفتم که منم از مدتها قبل فهمیده بودم و علت ناباروری هم اصلا آندومتریوز نبوده  کلا ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

عزیزم آزمایش استرادیول برای چی هست؟ گفتن با شروع سیکل چک شود ،من فردا روز دومم هست اگر جوابش رو تا روز شنبه که ۴ سیکلم میشه برای دکتر ببرم دیر میشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم، راستش آسپرين تو سه ماهه سوم منع مصرف داره و باید یا قطع بشه یا با انوکسا جایگزین بشه

وای بعد دکترم گفت برای وزنش و جلوگیری از ورم می کنه ۲۶ هفتمم دارم پر می کنم یکی و نصف می خورم یعنی اشتباه کرده؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشاالله برای هردومون به شادی باشه آخرش مرسی عزیزم بابت راهنماییت گفتم یه دیکلوفناک تو خونه بزنم ...

انشاالله گلم

اگه بدن ک خوبه برامانمیدادن خودم بردم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نمیدونم با مصرف استرادیول میتونی این سونو روبدی یا نه چون همراهش یا آنوکسا مصرف میکنی یا هپارین حا ...

عه چ بد کلی در روز استرادیول میخورم و شیافشم استفاده میکنم

اصلا تاریخ نمیده چون معلوم نیس آندومترم چجوری بشه

عالی بوده آندومترت خداروشکر

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم کدوم حرکت ورزشی؟

عزیزم سایت خرابه نتونستم عکسشو واست بفرستم

عه چ بد کلی در روز استرادیول میخورم و شیافشم استفاده میکنم اصلا تاریخ نمیده چون معلوم نیس آندومترم ...

انشاالله مال تو هم خوب بشه

وبه یاری خدا به زودی انتقال بدی

عزیزم چی شد رفتی سونودوباره؟

سلام عزیزم آره رفتم ۵بود آندومترم باز داروهامو اضافه کرد حالاشنبه ام سونو دارم دعاکن رفته باشه بالا