2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادن جون مایع دور جنین اوکی شد عزیزم؟ ببین دوتا نکته، یکی اینکه این چیزایی که دوستمون bopo گفت رو رع ...

راستش عددش 98 بود عزیزم دکتر سونو گفت برای تو خوبه زیر 80 خطرناک هستش ولی خب مایعات رو باید ادامه بدم همچنان😶

برای منم امروز حساب کردم دقیقا یه هفته از تاریخ پری و انتقال کمتره دیگه توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

عزیززززدلمممم خداروشکر خیلییی برلت خوشحال شدم

این حالتو واسه همه بچه های تاپیک و خودم آرزو میکنم 

اگه بگی چیکارا کردی قبل انتقال ممنون میشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم درد داره هر چی میگذره بیشتر میشه چون شکم سفت میشه ولی دیگه عادت میکنی چاره ای نیست

😥😭 آره شاید چون توقع نداشتم اینطوری اذیت شدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها چند روز بعد از پانکچر پریود شدین؟؟؟ من هفته پیش دوشنبه پانکچر شدم هنوز پریود نشدم دفعه ...

من دوهفته بعد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

قرص ال دی با انتی بیوتیک تداخل داره؟ چقدر باید فاصله بزاریم؟ من تا الان خیلی نزدیک هم خوردم.  بولسرین باز شده چقدر تو یخچال بمونه قابل استفادس؟ آزمایش های ایمنی با  انتی بیوتیک تداخلی داره؟ @زینبی_بابا    

خدایا شکرت
😥😭 آره شاید چون توقع نداشتم اینطوری اذیت شدم.

منم روزای اول خیلی سختم بود خیلی اذیت شدم گفتم من چجوری میتونم تحمل کنم خیلی بد بود ولی دیگه عادت کردم میدونم درد داره ولی چاره ای نیست واقعا 

دوستان کیا بعد پانکچر همون ماه مریودشون چند روز جلو افتاد ؟ من الان ۸ روز مونده به پریودم دوسه لک خ ...

من سیکلام ۲۷ روزه بود بعد پانکچر سر ۲۰ روز شدم دو تا پریود قبل انتقالم هردوتا ۲۰ روز بود

بچه هااا خیلی ممنونممممممم 😍😍🙏🙏 واقعاااا از ته دلم از خدا میخوام همتون مثبت بشید 🙏🙏😍😍😍😍&nb ...

عزیزدلم مبارکه چند روز نیومده بودم تو تاپیک الان فقط گشتم ببینم جواب آزمایشت چی شد خیلییی خوشحالم برات ایشالا بارداری خوبی داشته باشی

عزیزم میگی چیکارا کردی قبل و بعد انتقال؟