2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
برای من موقع عمل فهمیدن گرید ۴ هستم . تخمدانهام لوله های فالوپ روده و لگن و مقعد کلا درگیر شده بود و ...

ببین من ۸سال پیش وقتی ترکید فهمیدم کیست داشتم و ترکیده که رفتم عمل باز کردن

البته دکترم دست به هیچی نزد فقط خون هارو پاک کرد

همه چیم سرجاشه

بعد دوباره دراومد الان حدود سه سانته

تو این چند سال تغییری نکرده سایزش

بعد چسبندگی و اینا ندارم،لوله هام بازن،تخمدانم سرجاشه

ذخیرم ۱.۲ هست

فولیکول با اندازه خوب هرماه دارم

اصلا دردم ندارم

فقط باردار نشدم،دوبارم ivf کردم

پس به نظرت به من نمیتونه ثابت کنه نازام

به نظرت عمل کنم زودتر میتونم باردار شم

یا کوچیکه و نیازی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم‌‌‌خیلی‌ناراحت‌شدم اماخدارو‌شکر‌‌الان‌خوبی قدم‌گل‌دخترت‌مبارک‌باشه خدانگذره‌ازاین‌دکترهای‌ ...

ممنونم عزیزم،  بخدا دیگه تنم میلرزه از اینکه دکتر بهم بگه همه چی عادیه

اگه از یه پزشک دیگه نامه اورژانسی بگیری آره وقت میده . منشیش خیلی بداخلاقه ولی باهاش مدارا کنی راه م ...

اره تهرانم

زنگ زدم جواب ندادن

من بر همین هفته نوبت میخوام

به نظرت میشه

کارش خوبه

راستی از کجا بفهمی گریدت چنده بر من تو خلاصه پروندمم ننوشته بود

ببین من ۸سال پیش وقتی ترکید فهمیدم کیست داشتم و ترکیده که رفتم عمل باز کردن البته دکترم دست به هیچی ...

برای منم با ترکیدن فهمیدن اندومتریوز ولی ۳ سال بعدش عمل کردم و این مدت تحت درمان بودم که باردار نشدم . ببین اندومتریوز خیلی بحثش مفصله بعد از عمل دکتر به من گفت تا شش ماه باید باردار بشی اگر نشدی یعنی مشکل از جای دیگه است که من نشدم و دقیقا مشکل از کیفیت تخمک هام بود . اندو متاسفانه رو کیفیت تخمک هام تاثیر گذاشته بود . سپتوم نداره رحمت ؟ اونم خیلی تاثیر داره . همسرت آزمایش داده ؟ منظورم کامله ؟ دی اف آی و ...

سلام عزیزم 😔😔😔😔 خيلي متاسفم 😢😢😢😢 خیلی سخته آدم امیدوار بشه یعد یهو ببینه اشتباه کرده ازمای ...

سلام عزیزم من دیروز پانکچر داشتم یکی از پرستارها گفت احتمالا آندرومتریوز داری. ولی بعد گفت شایدم نداری و الان سرپرستار میاد و بهت توضیح می ده. خلاصه سرپرستار اومد ولی چیزی درباره آندرومتریوز نگفت و فقط گفت شنبه انتقالمه و قرصهامو گفت. منم راستش دیگه نپرسیدم جریان چیه. ممکنه آندرومتریوز داشته باشم و بهم نگفته باشند؟ مگه تو این شرایط هم جنین انتقال میدن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره تهرانم زنگ زدم جواب ندادن من بر همین هفته نوبت میخوام به نظرت میشه کارش خوبه راستی از کجا ب ...

حضوری برو مطبش روزهای زوج بعدازظهرها هست . میدونم الان ایرانه چون چند روز پیش لایو گذاشته بود از جراحیش . دقیقا تو خلاصه پرونده من و شرح عملم نوشته بود گریدشو 

سلام من انتقال جنین ۳ روزه داشتم و الانم روز هفتمه گاهی با معده درد از خواب بیدار میشم و زیر شکمم درد میگیره مثل پریودی ببخشید امروز دستشویی بودم که فشارم افتاد و حالت تهوع و سرگیجه طوری که نتونستم لباسمو بپو شم همونطور اومدم روی تخت دراز کشیدم تا کمی بهتر شدم کسی هست شرایط من و داشته باشه؟؟؟؟

ممنونم عزیزم 

عزیزم.قدم نورسیده مبارک.واقعا متاسف شدم از بابت اتفاقی که برات افتاده ولی خداروشکر بخیر گذشت از خدا میخواد هرچه زودتر بهتر بشی سلامتیت رو به دست بیاری ودوباره شادی رو درکنار همسر و فرشته نازت تجربه کنی. حسابی مواظب خودت باش گلم.

نسبت به اون موقع که همه میگن تا مرگ رفتمو برگشتم خوبم، ولی حقیقتش از نظر روحی داغونم از نظر جسمی هم ...

عزیزم 😢چقدر سخت گذشت بهت ،آخه نگفتن علتش چیه ؟برای آرامش روح و بهبودی جسمت آیت الکرسی میخونم عزیزم ،انشالله که خیلی سریع حالت رو به راه میشه و مادر دختری درکنار همسرت خوش میگذرونید  🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میخواستم بدونم آیا من اگه از همون اوایل از شیردوش استفاده کنم و به بچه م هم شیشه ندم.آیا ممکنه شیرم ...

بله خواهر های من اصلا استفاده نمی کردن ماشالله تا دو سال شیر داشتن . ولی خیلی خیلی مهمه ۳ روز اول بچه تو بغلت باشه و شیر بخوره از نظر روانی برای بچه خیلی خوبه  کل هاله سینه رو بده به بچه اگه فقط ن وک میک بزنه زخم میشه ببحشید من جواب دادم 😊

خدایا شکرت
سلام بچه ها خواهش میکنم جواب منو بدین خیلی مهمه و واجبه میخوام بدونم کسی که اندومتریوز داره نازا م ...

شما چند ساله دنباله دوا درمونی 

به نظر من خیلی از این چیزا سر در نمیارم با یه وکیله خوب پیش برو ومطمین باش که اونا با پول ورشوه کارشونو پیش نبرن اگه از اون بابت ازت شکایت کرده باشه به هیچ جا نمیرسه چون تو بید دکتر تایید کنه که نمیتونی بچه دار شی ولی در صورتی که الان با ای وی اف حتی اگه بزرگترین مشکلم داشته باشی باردار میشی به جایی نمیرسه من شمارو یادمه خیلیم تو فکرت بودم خواهشن یه وکیله عالی بگیر چون اصله کارارو انجام میده تازشم چون اونا شما رو بیرون کردی صد در صد محکومن 

چرا اینقد حرص پرگوریس میزنی من خودم پرگوریس گونال زدم کلا 5تا تخمک داشتم یه جنین تشکیل شد  یا ...

آره اتفاقا الان داشتم  به همین چیزها فکر میکردم ،آخه من ذخیره م کمه ،وگرنه بار اول با سینال و گونال ۱۰ تا تخمک داشتم ولی بار دوم با پیورگان و پرگووریس ۷ تا ،ولی خوب دوز داروها نسبت به بار اول کمتر بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...