2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من حس پریودی همش میاد و میره رحمم تیر پیکشه😔

اینا نشونه خوبیه که😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
[QUOTE=165667550]بچه ها منم مثبت شدممممممممم😍😍😍😭😭🙏🙏😍😍😍 الهی همتون مثبت بشید این حال خوب تج ...

مرسی عزیزم 😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
قربونت برم زینب جون اره آسپرین دارم پس قطعش میکنم ان شالله خدا به خودت و پسر گلت سلامتی بده برام خیل ...

عزیزم پریودت زیاده شما؟؟ منم اینجوری بودم اسپرین قطع کردم روز9ام اخرش قطع شدپریودم

راستی زینب جون من کهیر زدم و خارش دارم و تازه هفته 19 بارداریم. اما کلستاز کبدی ظاهرا اواخر بارداری ...

خواهر منم سر پسرش ابنطوری شده بود کل بدنش. دکتر یادم نمیاد بهش چی داده بود ولی به مرور خارشش خوب شد اما جاشون یکم دیر از بین رفت.‌نگران نباش چیزی نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
ایشالااا نشونه بارداریه برات عزیزم ، منم سینه درد ندارممم پس نگران نباش😉

عزیزم‌تبریک میگم. خیلی خوشحال شدم . راستی دکتر همسرتون مظلوم فرد بود.‌ آخه همسر منم خیلی ضعیفه 

تو رو خدا راست میگی؟عزیزم منم با اس اهدایی میکرو کردم  و خودمم هیچ مشکلی ندارم دعام کن

عه راست میگی پس خیلی دیگه حله😃😁🤩 اره عزیزم منم همه ی این علائم و داشتم هنوزم بعضی وقتها دارم

عزیزم‌تبریک میگم. خیلی خوشحال شدم . راستی دکتر همسرتون مظلوم فرد بود.‌ آخه همسر منم خیلی ضعیفه 

مرسی گلم ، بله مظلوم فرد بود

مرسی گلم ، بله مظلوم فرد بود

همسر منم پیش ایشون میخواد بره. البته فردا میخواد بره آزمایش تاببینیم تشخیص دکتر چیه

قطع میشه نگران نباش مال من حالا بدتر بود خونریزی کامل بود اماقطع شد بالاخره 

مهربون جون چی شد. چندتا فولی داشتی