2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
چ عالی، بسلامتی عزیزم چون قبلا نوشتی، تعداد کم هست و لانه گزینی نمیکنه برام سوال پیش اومد. تعداد ا ...

نمی‌دونم چرا لانه گزینی نمیکنن دوبار انتقال دادم که هردو تاش منفی شد.حرکت اسپرم همسرم کمه تقریبا ۱۰درصد. سری اول جنین هام دوروزه بودن و اینسری ۴روزه که منفی شد‌.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

مبارک باشه عزیزم. چقدر از این خبر خوشحالم کردی. ایشالا بارداری راحت وبی دغدغه ای رو پشت سر بذاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

مبارک بشه عزیزم🎉🎉🎉🎈🎈👶👶خداروشکر، برا ما هم دعا کن. تازه میخام سیکل پانکچر شروع کنم برام دعا کنید کیفیت جنینام خوب باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی‌؟ والا اون موقع دکتر برام پماد کالاندولا نوشت ولی من رفتم حموم خنک گرفتم و ادویه جات ...

مرسی عزیزم. وای داشتم میمردم. دوش آب خنک گرفتم یه کم فروکش کرد. حالا روزی دوبار دوش ولرم رو به خنک بگیرم شاید به این شدت نشه. پاهام ورم کرده بود از شدت التهاب و درد میکرد. خدا نصیب هیچکس نکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمی‌دونم چرا لانه گزینی نمیکنن دوبار انتقال دادم که هردو تاش منفی شد.حرکت اسپرم همسرم کمه تقریبا ۱۰د ...

خداروشکر الان شرایطت خیلی بهتره. انشالله اینبار باردار میشی. وقتی میکرو میکنیم دیگه تحرک مهم نیس. تحرک برا طبیعی مهمه ک اسپرم باید ب سمت تخمک حرکت کنه

چرا دوروزه انتقال میدادی؟ بیشتر رشد نمیکردن. من بار قبل جنینامو گذاشتن تا روز پنجم اما رشد نکردن و انتقال نداشتم. تعداد و مورفولوژی اسپرم همسرم خیلی پایینه. با شرایطی ک ما داریم هیچ وقت جنینمون بلاست نمیشه. اینبار میخام بگم سه روزه انتقال بدن برام. الان ب این فکرکردم شاید مال منم چهار روزه بشه.

برا شما تا حالا شده بزارن تا روز پنج بمونه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم ازقبل هم داشتم 5روز داشتم انگارامروزم اخریشه هم اونومیزنم هم ازادسازی.  قربونت برم مر ...

امید ب خدا، الهی برات جنینای باکیفیت و عالی تشکیل بشه.

همیشه سر نمازام به یادت هستم عزیزم. خیلی کار خوبی کردی.ان شاالله که قبول باشه.

ممنونم گل خانوم. قبول باشه خواهرجان. ساغولاسان. 😊😍

هرموقع جواب سلفریت روگرفتی انشالله به منم بگی ها, انشالله که خوبه

ممنونم. انشالله همگی مادرشیم وبیایم اینجا ازشیطونیاشون بگیم بخندیم جای این استرس ها

الهی آمین عزیززززم👶👶❤❤

خداروشکر الان شرایطت خیلی بهتره. انشالله اینبار باردار میشی.  چرا دوروزه انتقال میدادی؟ بیشتر ...

نه عزیزم تشخیص دکتر بود که دوروزه انتقال بدن. میگن کیفیت اونابهتره چون تازه تره. مال شوهر من تعدادش و شکلش خوبه اماحرکتش کمه.بلاست نشد چون وقت کم بود به گفته ی خودشون.من دیر اعلام کردم که بلاست میخوام.شما تهران هستید . اونجا خوبه ان شاءالله نتیجه میگیری عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون گلم پسرتوشیرمیدی دعاکنی هاپنجشنبه واسم.  دیگه من تلاشموکردم اینبارم که مرکزخصوصیم

عزیزم چشم حتما 😍 😍 😍 

شما هم دعا کن بتونم باز شیر بدوشم، دارومو قطع کردم با مشورت دکتر، گفت دیگه خطر داره بخوری، شیرم داره هر روز کمتر میشه

دوستان😮😮😮😮 من صبح بی بی زدم انگار خراب بود هیچ خطی نیفتاد منم انداختمش دور  الان اتف ...

عزیزم یکی دیگ بزن مدیکور خوب جواب میده

ایشالا که مثبتی🥰🥰🥰

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪