2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
زینب جون من همسرم کرونا گرفته منم احتمالا کرونا سبک بوده من تقریبا خوبم جز بیحالی همسرم تب داره هنوز ...

عزیزم چه قدر ناراحت شدم 😔😔😔😔 ان شاء الله برای هر دو شما سبک رد بشه بره

ببین اول از همه طبق پروتکل جدید کشوری اگر هفته اول ابتلا هستین حتما با یه متخصص عفونی خوب، یا متخصص ریه در تماس باشین تا داروی ضد ویروس شروع کنه براتون که اصلا به فاز التهابی نرید یه وقت

قبلا میگفتن بشینین خونه اگر حالتون خراب شد بیایید بیمارستان، الان میگن از همون اول درمان ضد ویروسی و چک سچوریشن شروع بشه و معاینات انجام بشه، اگر همه چی خوب بود تو همون خونه درمان ادامه پیدا کنه و اگر علائم خطر اومد سریع برید بیمارستان، 

داروهایی مثل فاویپریویر، هیدروکسی کلروکین، رمدسیویر و... همه قبل از ورود بیمار به فاز التهابی کمک کننده هستن و اثر دارن وگرنه بعدش که آبشار سایتو کائینی شروع شد دیگه فایده ندارن

پس هدف اینه لود ویروس سریع بیاد پایین تا بدن بتونه بهتر مبارزه کنه

این از کرونا 

اما برای انتقال چون این ویروس ناشناخته هست من بودم حتما داروهام رو با مشورت متخصص زنان قطع میکردم و بعد از کلییر شدن ادامه میدادم با خیال راحت، ولی سر خود قطع نکن حتما از دکتر زنانت تلفنی مشاوره بگیر

ببخشید زینب جون مثلا بر پایه ی  fsh باشه یا نباشه میشه یه توضیح کوچولو بدی شرمنده سر در نمیارم ...

ببین گلم اغلب داروهای محرک تخمدان در ivf ترکیبات fsh هستن، مثل سینال، گونال، پیورگان، الونوا و...

که مشابه هورمون بدن خودمون هست ولی کاری میکنه به جای یک فولیکول چند تا فولیکول به مرحله بلوغ برسن

باز هم اگر سوالی هست بفرما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم میگم من دیشب شیاف پروژسترون مقعدی گذاشتم ولی بعد از ۵ دقیقه خیلی ببخ ...

عزیزم اگر مقعدی گذاشتی و فقط جیش بوده بیرون نیومده نترس، اوایل اطراف مقعد کمی نشتی هست که طبیعیه

خب شما هم انتقال که میدی باید خودتو باردار حساب کنی دیگه. هر چی برا باردار نوشته برا شرایط شما هم هس ...

اخه میگن کسایی که طبیعی باردار میشن شرایطشون با ما فرق میکنه ما یسری ممنوعیت های بیشتری داریم سر این گفتم در کل ممنونم که ج دادین سوالمو مرسی

در اندک من تویی فراوان یارب..

من امروز تست دادم روز ١٤ انتقال.........

منفي شد 😭😭😭

ديشب تو خواب بغلش كردم كلي دعا كردم اما نشد....

ديگه نميشه.....

واي خدا گرگ بيابون هم تو اين شرايط نذار..........😭😭😭😭

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
به بی بی چک توجه نکن. من دو روز قبل ازمایش بی بی چک گذاشتم منفی بود. زمین و زمان رو به هم رسوندم روز ...

النا جان امیدوارم شرایط مم مثل شما باشه .پس فردا ازمایش میدم به امید خدا

هر چی زدم نمیاره صفحه شو چه فذیده اینام اطلاع رسانی کردن نمیده فردا زنگ بزنم ببینم چی مبگه ولی من تو ...

ای بابا.. ب من گفتن ب ماشین شخصی اجازه عبور نمیدیم، مگر اینکه از یه ارگان مجوز داشته باشه..

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من امروز تست دادم روز ١٤ انتقال......... منفي شد 😭😭😭 ديشب تو خواب بغلش كردم كلي دعا كردم اما نش ...

آخی عزیزم اشکمو درآوردی

خیلی ناراحت شدم

ای خدا

ای کاش تا دو سه روزه دیگه مثبت بشی، خدارو چ دیدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻