2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ابن سینا امروز به من اس داده برایه گرفتن مجوز کد ملی رو وارد میکنی مجوزو میده بهت

شما گرفتی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزیزای دل،خانمای گل یه سوالی من الان ۲۲ وقت دارم برم پیش دکتر عارفی که هیستروسکوپی دارم وقت بده انجام بده و بعد هم انتقال بده،الان برم دوتاش رو تو یک ماه انجام میده یعنی؟

قبل انتقال دارو باید مصرف کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال میگم برا ما تست کرونا نوشتن ،سه شنبه هم نوبت پانکچردارم بنظرتون تودوروزجواب ازمایش رومیدن؟بعدش اگه کرونا داشتم یعنی تخمک کشی برام انجام نمیدن؟همش استرس کرونا رودارم بسکه توفکرشم احساس میکنم سرم باگلوم درد میکنن  

لیانا جان  خوبی امیدوارم صحیح وسالم زایمان کنی راستی شما آمپول ریه برای بچه زدین برای همه واجبه ...

سلام عزیزم ممنووون انشاالله شما هم به موقع و سالم نی نی رو بغل کنی 

نه من نزدم واسه کسایی تجویز میشه که دکتر تشخیص بده مثلا احتمال بدن زایمان زودرس هستش یا به مشکلی هست که احتمالا نی نی زود دنیا میاد 

فکر میکنم هفته ۲۸ یا ۳۰ تجویز میکنن ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم ازوقتی یزدان ورضوانخوش منفی شدن استرسی شدم .خیلی دوس داشتم مثبت شن منم امیدوار شم.روز دوازدهم هس ...

عزیزم این همه مثبت داریم، این همه مامان داریم.اونارو ببین. من خب یدونه 3 روزه داشتم. از اولم شانسم زیاد نبود. انشالله تقدیر شما چیز دیگه ای هست. مامانی انشالله 😍.فردا آزمایش میدی؟ من روز سیزدهمم بود امروز که آز دادم و صفر رر شد🤦‍♀️

سلام عزیزم انشالله بخوبی وسلامتی زایمان کنی انشالله. توروخدا موقع رفتن به اتاق زایمان ماهارو ازیادت ...

سلام مهربون جون چشم حتما اگه لایق باشم💜 

مگه میشه دوستایی مثل شما رو فراموش کنم همیشه همیشه به یادتون هستم خودمم یه روزی باورم نمیشد که باردار بشم میدونم تک تک شما همین حس رو دارین ولی خدا خیلی بزرگ و مهربونه زود زود حاجت روا میشین 💓 

انشاالله که مامانت لبش خندون بشه و به زودی مامان بزرگ بشه عزیزم 

به حرمت اسم حضرت فاطمه همه منتظرا زود زود مامان بشن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزای دل،خانمای گل یه سوالی من الان ۲۲ وقت دارم برم پیش دکتر عارفی که هیستروسکوپی دارم وقت بده ...

سلام عزیزم اره دوتاش رو احتمالا تو یک ماه انجام بده ولی من شنیدم عارفی بخاطر پیک شدید کرونا یه دو ماهی هست هیستروسکوپی نمیکنه

انشالا به خیر و خوشی عزیزم . قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه  امکانش هست لیست لوازم ساک خودت ...

سلام گلم ممنووون 

من دوتا ساک برداشتم 

یکی واسه نی نی ( یه ست بیمارستانی کامل ، یه سمت بلیز شلوار کامل ، دور پیچ ، لباس بافتنی سرهمی ، شیشه شیر ،پستونک ، دستمال مرطوب ، زیرانداز تعویض، خشک کن ، پوشک )

واسه خودم ( یه دست لباس راحت واسه برگشت به خونه ،سوتین شیردهی ، لباس زیر ، لوازم آرایش ، نوار بهداشتی ، دستمال کاغذی ، الکل ، ماسک ، زیرانداز ) فکر کنم همینا بود 

آهان خوراکی و کمپوت و لیوان یک بار مصرف و قاشق و چنگال و چاقو