2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم نورسیده مبارک عزیزم، ان شاالله که قدمش پر خیر و برکت باشه واستون و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه، ...

ممنونم عزیزم 😘😘😘۳۸ هفته و ۴ روز ، ۳۲۸۰ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فدات بشم من.ان شاالله که این راهی که میری دیگه به مادر شدنت ختم بشه.به حق فاطمه زهرا

وای نگووخواهرگلم. انشالله تنت سلامت باشه ونی نی نازتوبغلش بگیری شیربدی. 

ممنون ازدعای خیلی زیباست انشالله بادعاهای شما. 🤗🤗🤗

میگم امروز اشتباهی بجای225واحد 300واحد زدم اشکال نداره؟ 

نمیدونم عزیزم ، حالا شما بگوو شاید انجام دادن ، جنین هم بستگی داره چطوری فریز کرده باشن ، بسته هات د ...

من هنوز جنین ندارم عزیزم...دقعه قبل فقط دوتا داشتم ...دیگه تموم شد باید از اول شروع کنم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چه خبر عزیزم نرفتی ازمایش؟

سه شنبه ایشالا میرم ، ازمایش خونه یا ادرار ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زینب جون سلام گلم خوبی پسر نازت خوبه 💙 واسه بیمارستان باید واسه نی نی حوله هم ببرم ؟ بعد اگه من شی ...

نه عزیزم حوله نمیخواد ، شیر داری نگران نباش ،اگه نیاز شد اولش خودشون به بچه میدن و بعد به همسرتون میگن بره تهیه کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام ماهک جون ممنوون خودت و نی نی خوبین 💓 انشاالله دوشنبه وقت دکتر دارم بهم نامه رو میده تعیین میک ...

لیانا جان  خوبی امیدوارم صحیح وسالم زایمان کنی راستی شما آمپول ریه برای بچه زدین برای همه واجبه تو چه هفته ای باید زد؟

من هنوز جنین ندارم عزیزم...دقعه قبل فقط دوتا داشتم ...دیگه تموم شد باید از اول شروع کنم 

ایشالا اینسری جنین های تپل مپل داری و مثبت میشی زود😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم ، صبح ساعت ۷ شیاف و میزارم ، عصر ساعت ۷ امپول و میزنم هر روز

اینطوری مصرف پروژسترون روزانه زیادی نمیشه؟مگه روزانه یه امپول کافی نیست؟از اول همینطوری دستوردادن یا بعد عوض کردن؟اخه من فقط آمپول میزدم روزانه یه دونه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وای نگووخواهرگلم. انشالله تنت سلامت باشه ونی نی نازتوبغلش بگیری شیربدی.  ممنون ازدعای خیلی زیب ...

ممنونم گلم.ان شاالله سلامت باشی❤

نه عزیزم.مشکلی نیس.نگران نباش

خدایا شکرت  
چشم دیگه نمیخورم هرچند خیلی سخته چون فقط عادت داشتم صبحونه ها پنیر گردو بخورم 😅 مرسی عزیز از جوابت

عزیزم بعد از انتقال نباید پنیر خورد یا بعد از پانکچر؟علتش رو میدونی چرا؟

آره تقریبا، بعضیا فقط بر پایه fsh هستن  بعضیا بر پایه lh و  fsh از ترکیبشون اطلاعی ندارم ...

واییی عزیزم یعنی منم که ذخیرم کمه گونال زدم اینبارم نتیجه خوب نمیشه؟ سری قبل باسینال5تاتخمک بود

نه عزیزم حوله نمیخواد ، شیر داری نگران نباش ،اگه نیاز شد اولش خودشون به بچه میدن و بعد به همسرتون می ...

رها جون خییلی به فکرت بودم...زایمان کردی؟؟

حال و روزت چطوره؟؟سزارین یا طبیعی؟؟