2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
مبارکت باشه گلم 😍

مرسی عزیزم😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم فقط و فقط و فقط لبنیات پاستوریزه 😉😉😉

چقد سخته😁😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره تقریبا، بعضیا فقط بر پایه fsh هستن  بعضیا بر پایه lh و  fsh از ترکیبشون اطلاعی ندارم ...

زینب جان منم اینسزی فقط سینال زدم دفعه بعد اینایی که شما گفتین را به دکترم بگم بنویسه؟تخمکام بیشترنمیشن؟منم ذخیره م بالانیس

یا رب العالمین
ای جانم اصلا نگران نباش حال نی نی ات خوبه. چشم حتما قابل باشم دعات میکنم واسه خودتو وتودلیت که سلامت ...

فدات بشم من.ان شاالله که این راهی که میری دیگه به مادر شدنت ختم بشه.به حق فاطمه زهرا

خدایا شکرت  

۷ تا عطسه کردم الان ، زیر دلم درد گرفتتتتت😰😰 چیزی شده یعنی☹☹

نه بابا بزن بیخیالی نشستی عطسه هاتو میشمری؟     کی ازمایش میدی؟

😂 اخه لامصب عطسه های من تمومی نداره 

سه شنبه

سلام‌لیانا جون خوبی بسلامتی کیه زایمانت؟

سلام ماهک جون ممنوون خودت و نی نی خوبین 💓

انشاالله دوشنبه وقت دکتر دارم بهم نامه رو میده تعیین میکنه روزش رو  

ولی تا قبل ۱۰ باید زایمان کنم انشاالله 

واسم دعا کن ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ماهک جون ممنوون خودت و نی نی خوبین 💓 انشاالله دوشنبه وقت دکتر دارم بهم نامه رو میده تعیین میک ...

عزیزم ایشالله به خیر خوشی زایمان کنی موقع زایمانت لطفا ماروهم یاد کن و دعامون کن این انتظارمون تموم شه. دست خدا همراهت گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..