2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

و عزیزان هر کی جواب سوال منو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه. تنها نوع کلسیمی که به من میسازه کلسیم جوشان خارجیه. الانم بعد کلی گشتن یه کلسیم جوشان پلاس ویتامین ث پیدا کردم. زنگ زدم مرکز ماما رو پیدا نکردم. کلسیمش که مشکلی نداره و دکتر گفته بخور، الان توش ویتامین ث داره مشکلی نداره؟ بخرم همینو؟ منظورم اینه که ویتامین ث جوشان تو بارداری منعی داره؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آشنا ندارم. فقط نامه ترددمیخاد. ب جز این اصلا ساعت نه شب تا دوازده نمیشه ماشین بیرون اورد. منم ...

خوب اگه مجبور شدین زودتر حرکت کنید وسط راه توماشین بخوابید چهره ای نیس.نمیتونی نامه تردد ازیه مرکز دیکه بگیری؟بگی میخوام سیکل راشروع کنم ولی بری مرکز خودتون

یا رب العالمین
گلم من خراش در مطب انجام دادم و روز بیست دوم پریودم بود یعنی تو زمان خونریزیم نبود فک میکنم زمان خون ...

ممنون عزیزم ازتوضحیت, اره دیگه چاره چیه واسه مادرشدن بایدهفت خوان رستم بگذرونیم. برای من دردزیادی نداشت عکس رنگی لوله هام بازبودن. بعدشماهمون ماه جنین انتقال دادی؟ 

یهنی حالا لوله هات بازشده؟یه خانمی هم میکفت توسونو یه لوله داشتم چندسال بعدمیگفت رفتم‌دوتالوله هام س ...

راستش به این نتیجه رسیدم که احتمالا ملتهب بوده. البته من 10 سال پر استرس رو پشت سر گذاشتم، شایدم بخاطر اون بوده. البته نهایتا خدا باید بخواد که امیدوارم برای همه دوستای خوبم و منتظرای نی نی بهترینا رو در نظر گرفته باه

ببین عزیزم یه راهش اینه از قبل تقویت کنی.....  با مکملهای تجویزی.....  علوه بر اون پروتئ ...

سلام اناجون خوبی؟ میگم منم وضعم مشابه شماست وازدوماه قبل سفیده نخوردم یعنی حیف شده بازم؟؟؟ 😦😦منم ازامروز روزی دوتامیخورم تازمان پانکچر امروز روز8شدم خونریزیم کم شده امافعلاقطع نشده.ازامروز کمی احساس بزرگ شدن تخمدانام حس میکنم اونم کمی.😕

راستش به این نتیجه رسیدم که احتمالا ملتهب بوده. البته من 10 سال پر استرس رو پشت سر گذاشتم، شایدم بخا ...

ببخشید شما اول لوله التهاب بستین بعد ای وی اف کردین>؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ممنون عزیزم ازتوضحیت, اره دیگه چاره چیه واسه مادرشدن بایدهفت خوان رستم بگذرونیم. برای من دردزیادی ند ...

منم لوله هام باز بود خداروشکر مشکلی نداشت عکسم ولی خیلی درد شدیدی کشیدم. ببین پریود اول بعد پانکچرم روز بیست دومش خراش دادم پریود بعدیم انتقال

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم لوله هام باز بود خداروشکر مشکلی نداشت عکسم ولی خیلی درد شدیدی کشیدم. ببین پریود اول بعد پانکچرم ...

اهان باشه ممنون گلم, من نمیدونم چرا دلم میخواد فرش هم انتقال بدن التماس دعای فراوون واسه همدیگه دعاکنیم. وای یعنی من برم سونونمیمیرم

ببخشید شما اول لوله التهاب بستین بعد ای وی اف کردین>؟

نبستم، عکس گرفتم گفتن بسته است اما خدا خواست و باز بود. بعد چندبار پانکچر وقتی زدم به بیخیالی و منتظر تایم پانکچر بعدیم بودم در کمال ناباوری باردار شدم

منفی شد عزیزم

ای وای ناراحت شدم واست🥺☹ ایشالا سری بعددد 🙏🙏🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍