2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون گلم. وقتی تخمک کشی کردن تسه انجام دادن یا قبلش بیوپسی شده بودن. تو تاپیک هاتون خوندم گفتین تو ...

نه.جنین شناس فقط احتمال داده بود که کیفیت اسپرما با تسه بهتر بشه.همون روز تخمک کشی نمونه گرفتن.بعدا که برای گرفتن کارت جنین ها رفتیم متوجه شدیم مورفو اسپرما ۵ بوده.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با دکتر عارفی هستم

گلم میشه ادرس ایمیل دکتر رو بزاری که براش میل بفرستم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۳۹ سالمه اگه قلب رو دیدم ایشالا میمونم تا آخر هفته ۱۳

ممنونم گلی حون...ایشالله به سلامتی میبینی....اینجا پیش کی موندی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۳۹ سالمه اگه قلب رو دیدم ایشالا میمونم تا آخر هفته ۱۳

مبارک باشه عزیزم، انشاالله همه چی برات خوب پیش بره❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ممنون قربونت شماخوبی? الحمدلله منم میگذرونم.  وای اره راست میگی؟ حتمابه دکترتاکیدمی ...

مهربون جون خراش خیلی بهتره ها من سه تا انتقالم چسب جنین برام تزریق کردن ولی بیفایده بود البته بازم اصل تشخیص دکترته ولی به نظر من خراش خیلی موثره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

خانوما ما تو تلگرام گروه زدیم برای خانومایی که میخوان مامان بشن (هم طبیعی و هم میکرو ) ، ولی ذخیره تخمدانشون پایینه ، تقریبا زیر ۱ ، هر کسی تمایل به عضویت داره به من درخواست دوستی بده و شماره بذاره 🌹 

اخه انا جون من نمیتونم به هوا اینکه ناباروری دارم جلو گیری کنم ولی همیشه قبلش همسرم خودشو با محلول ش ...

خوب عزیزم درسته..... 

اما مگه تو برنامه تون میکرو ندارین یه مدت چاره ای نیست مراقبت کنین شاید از همووه البته خوب همسرتون میتونن نمونه ادرار و اسپرم رو چک کنن ببینن عفونت دارن یا نه...... 

نمیدونم چیز دیگه به ذهنم نمیرسه گفتن شاید مرتبط باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنون قربونت شماخوبی? الحمدلله منم میگذرونم.  وای اره راست میگی؟ حتمابه دکترتاکیدمی ...

قربونت مهربونم منم خوبم

والا اونو تجربه ندارم نمیدونم باز میخوای با دکترت به صلاح مشورتی بکن دکتر حمدی دکتر کاربلدیه مطمئن باش اگه تشخیص بده به صلاحته برات انجام میده

آره گلم حتما روز پانکچر همون چند دقیقه قبل عمل به دکتر بگو که یادش نره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عمق رحم برا چیه؟

برای انتقال جنین فکر کنم لازمه اندازه گرفته بشه که انگاری دردش زیاده برا همین من موقع پانکچر که بیهوش بودم به دکتر گفتم اندازه گرفت

من جنینامو سه روزه فریز کردن. که کیفیتشون آ بود و ۸ سلولی. پنج شنبه به مرکز اطلاع دادم که یکشنبه هفت ...

النا جون منم دلم میخواست بلاست انتقال بدم دکترم قبول نمیکنه احتمالا سه تا سه روزه انتقال بده