2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
روز چند انتقالی؟

روز یازدهم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مم از۶تاتخمک که تزریق شد ۳تاجنین شد که ضعیف بودن گذاشتن بلاست بشه نشد.گفتن اکه انتقال هم میدادیم نمی ...

چرا ایقدداروکم استفاده کردی؟اینهمه ای وی اف هزینه داره کاش حداقل دکترا به فکرجیب ماهم باشن

من تعیین جنسیتم یدونه جنین داشتم شما انتقال دادی؟؟ پیش نصر میرم

من اره منفی شدم متاسفانه انشاءالله برای شما مثبت 

خودت نصر برات انتقال داد؟  چی میخوای دختر یا پسر 

انشاءالله که مثبتی 

عزیزم مباررررکه خیلی زیاد. روز چندم انتقالت بود؟ علائم هم داشتی؟ 

مرسی عزیزم ، روز یازدهم ، زیر دلم منقبض میشه میگیره ول میکنه ، کمرمم درد میکرد دیشب ،البته مدام نه ، یه روز اصلا علائم ندارم یه روز دارم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
یه دختر دارم پسر می خوام  خود نصر انتقال داد  مرسی عزیزم

عزیزم پس دختر داری😍 ایشالا پسری هم تو راهه😍

یه دختر دارم پسر می خوام  خود نصر انتقال داد  مرسی عزیزم

روز چند انتقالی

مرسی عزیزم ، روز یازدهم ، زیر دلم منقبض میشه میگیره ول میکنه ، کمرمم درد میکرد دیشب ،البته مدام نه ، ...

من که روز 8 بی بی زدم منفی شد. فردا آزمایش میدم روز 13 میشه. دعام کن مامان خانومی😘

من که روز 8 بی بی زدم منفی شد. فردا آزمایش میدم روز 13 میشه. دعام کن مامان خانومی😘

ایشالااا مثبت میشی گلم به امید خداا😍🙏🙏🙏

مرسی عزیزم ، روز یازدهم ، زیر دلم منقبض میشه میگیره ول میکنه ، کمرمم درد میکرد دیشب ،البته مدام نه ، ...

خیلی خوشحالم برات برای اینکه منم بیام مرکز شما مصمم تر شدم همش دو دل بودم با خودم گفته بودم اگه شما هم مثبت بشی منم میام مام و اگه زبونم لال منفی بشی یه بار دیگه رویان امتحان میکنم 

جدا؟ ای جانم خدایا شکرررررت .مبارکه خانومی .مامان شدنت مبارکت باشه .حالا موندیم من و دارچین جون وسزا ...

مرسی عزیزم😍😍 ایشالااا همگیییی مثبت میشیمممم به امید خدااا🙏😍😍