2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
خوش بحالت گونال پیدا کردی پرگویس هم مثل گونال خوبه ؟

چی بگم دعاکن این گونال هااثرکنن چون بدنم خیلی دیر جواب میده به داروها. اره اونم همونقدرخوبه من بقیه اشوهمون پرگوریس میزنم فقط یه بدی داره که کاملا ازاده وشامل بیمه نمیشه دونه ای186

ترکیباتش فرق داره ،این کیوتن و الکارنتین هست ولی اونی که دوستمون گذاشت ترکیباتش کیوتن و ویتامین ای و ...

یعنی کدوم یکی بهتره بنظرت؟ منم قبلا رزکیوتن داشتم قرمزبود رنگ ش الان اینودادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم بذار به حساب بارداری باش......  ببین یه رازی بهت بگم همه چیو بذار پای بارداری.....&n ...

حق با شماست عزیزم واقعا بعضی موقع ها هنوز  زمان مناسب ما برای رسیدن به خواسته هامون نیست سعی میکنم تا اون جا که میشه مثبت فکر کنم بعد از اون هرچی قسمت و صلاح منه ❤️❤️🌺🌺

ببخشید اینا چیه هموزیگوتم؟ یعنی چی

عزیزم ببین تو تستهایی که ژنتیک مولکولی رو بررسی میکنن سه نوع جواب دارین..... 

۱. هموزیگوت وایلد یا همون نرمال و طبیعی یعنی دو تا الل ژن نرمالن و جهش توشون اتفاق نیفتاده..... 

۲. هتروزیگوت یعنی یه الل جهش یافته با یه الل نرمال

۳. هموزیگوت موتان یا جهش یافته یعنی هر دو الل جهش یافته هستن.... 

این دوستمون تستهای mthfr  و pai1  و.... رو انجام دادن در مورد اونا داشت میگفت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی

ممنون بابت تاپیک به این خوبی

خوشحالم هنوز هم فعاله

بعضی از صفحاتش رو خوندم ؛اما زیاده و همه ش رو نتونستم بخونم

من برای اولین بار هست که ای وی اف کردم

امروز روز سوم انتقالمه

کسی بوده بار اول باردار شه؟

چه مراقبت‌هایی باید انجام بدم؟

یه سوال؟ برای نوزاد لباس پنبه ای باید خرید یا نخی؟ نمیدونم کدومش مناسبه

عزیزم من پنبه میخریدم..... 

100%cotton

به نظرم نخی یه اصطلاحه البته خیلی تخصص ندارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با چ ذوقی رفتم پارچه خریدم برای نی نی تشک بار کنن دیروز اماده شده گرفتم ولی اصلا به دلم نیس 

خوشگله که مبارک باشه😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها سن بارداری در ای وی اف چطوری محاسبه میشه؟ از روز انتقال ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام به همگی ممنون بابت تاپیک به این خوبی خوشحالم هنوز هم فعاله بعضی از صفحاتش رو خوندم ؛اما زیاد ...

سلام عزیزم ، بسلامتی ایشالا بچسبن به دلت تا ۹ ماه ، زیاد استراحت مطلق نکن ، راه برو که خون جریان پیدا کنه تو رحمت 

یه سوال؟ برای نوزاد لباس پنبه ای باید خرید یا نخی؟ نمیدونم کدومش مناسبه

اما یه توصیه سعی کن بیشتر بادی بخری..... 

من هنوزم دخترم بادی میپوشه..... 

پهلوشون پوشیده باشه خیلی خوبه..... 

من چون خونه رو تو دمای مناسب نگه میداشتم بیشتر بادی رکابی یا آستین کوتاه استفاده میکردم... 

یعنی عملا بلوزاشون نو موندن و کوچیک شدن..... 

بعدها دیگه تک و توک بلوز خریدم مگر برا بیرون و مهمونی و..... 

تو خونه همین بادی رکابی، استین کوتاه، رامپر و..... 

اما باز به شرایط خونه نگاه کن خرید کن..... 

ممنون گلم😍آخه میخوام جنسیتش معلوم بشه بعد.دیگه سل فری که دادم جنسیتشم معلوم میشه.ان شاالله که نتیجه ...

یه چیزم بهت بگم سایز کوچیک زیاد نخر چون معلوم نیست چه قدر استفاده میشن..... 

من اون زمان سایز کوچیک یعنی صفر چند تیکه زیاد خریدم خیلیاشون غیر بادیا عملا بلا استفاده موندن..... 

شما صفر نهایت دو سه دقت بخر بقیه ۱ و ۲ و بالاتر اگه خواستی بخر..... 

اگه دیدی صفر بازم نیازت میشه اون وقت میخری بازم الکی اضافه نخر..... 

مثلا پسر من کلا یه سایز بزرگتر از دخترم بود نسبت به سنش عملا لباسهای اولش رو کوچیک خریده بودم همه رو دستم میموند.....