2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اکثرا این آمپولو دارن عزیزم من چند بار از داروخانه ابن سینا و فتح ونک و شریفی سعادت آباد و کلینیک ام ...

پس راحت باید گیر بیاد قیمتش میدونی گلم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس راحت باید گیر بیاد قیمتش میدونی گلم؟

فکر می کنم دونه ای چهل هزار تومن بیشتر نباشه. یه مدلش تحت لیسانس آلمانه اسمش کارماست اونو دکتر پیشنهاد می کرد بخرم همین حدود قیمت بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها شمایی که انتقالتون منفی شده ، قبلش خونریزی یا لک داشتین یا هیچی بدون علایم بودین ازمایش دادین ...

من یه بار بدون علائم منفی شدم

یه بار هم با لک منفی شدم

😔😔😔

بله دکتر گفت پنجشنبه من گفتم پنجشنبه نمی تونم گفت پس چهارشنبه

سمرجان تاحالا بیمارستان بهمن ویزیتت کرده دکتر؟ من چون روز ۱۲ سیکلم فردا میشه دستیارش بهم گفت فردا هشت صبح اونجا باشم بگم منو سونو کنه. نمی دونم میگم اصلا هست فردا بدون نوبت ویزیت میکنه یا نه یکم استرس گرفتم.

سونو شکمی یا واژینال ؟ به شما هم گفتن مثانه تون پر باشه؟  پنج شنبه دوتا

ایشالله بسلامتی عزیزم . سونو شکمی . ببین همزمان یه خانوم دستگاه رو میزاره رو شکمت تا تو مانیتورش دکتر ببینه جای درستو طبق عمق رحمت که قبلا تو مطب برات گرفتن و همونموقع وقتی جاشو پیدا کردن دکتر جنین رو میزاره 

سونو شکمی یا واژینال ؟ به شما هم گفتن مثانه تون پر باشه؟  پنج شنبه دوتا

شما فردا انتقالته؟منم فردا ساعت هشت باید بهمن باشم. پس هست دکتر

سمرجان تاحالا بیمارستان بهمن ویزیتت کرده دکتر؟ من چون روز ۱۲ سیکلم فردا میشه دستیارش بهم گفت فردا هش ...

عزیزم نه من تا حالا تو بهمن پیششون ویزیت نشدم همیشه همون مطبش رفتم ولی وقتی منشیش گفته برو خیالت راحت حتما که میبینت

اره عزیزم راستی شیاف پروژسترون رو شما ایرانی خریدین ؟ هر جا رفتم خارجی نداشت؟

بله انگار دوساله که میگن تو ایران نیست دیگه میگن اگر داروخانه ای هم باشه از قبل داشته.منم خیلی گشتم و همه این جواب رو بهم دادن