2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
پرگوريس را از كجا مي گيريد 

از داروخانه بهار سعادت آباد گرفتم. ظاهرا داروخانه کلینیک امید هم داره و داروخانه قمی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه این آزمایشات شامل چین ؟ بلدنیستم😁😁😁

قند، تیروئید هورمونایا، هپاتیت، سرخچه و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان کسی دست چپش و پیشونیش درد نمیکنه بخاطر عوارض آمپول برای پانکچر؟ من نمی دونم چرا چند روزه دست درد و پیشونی درد گرفتم. نمی دونم کرونا نباشه حالا!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام انا جانا منم شبا این مشکل دارم گاهی یادم میره به پشت میخوابم و برای چرخیدن از این پهلو به پهلو ...

عزیزم ایرادی نداره اگه بعدش موقع بلند شدن آروم سرگیجه نگرفتی جای نگرانی نداشته اما سعی کن تا حد امکان به پشت نخوابی خوابیدیم زیر سرت بلند باشه..... 

عزیزم نه بابا دکتر من میگفت لزومی نداره بشینی فقط یهویی نچرخ آروم از این پهلو به اون پهلو بشی اوکیه...... 

من که بلند نمیشدم..... 

برا گرفتگی پاتم به دکترت بگو دکتر من منیزیم تجویز کرد..... 

ضمنا شبها قبل خواب آب بخوری کمتر میشه این گرفتگیا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانوما من قبل از تخمک کشی دوره هام ۲۶ یا ۲۷ روزه بود بعد پانکچر هایپر شدم دوره هام شد ۲۰ روزه یعنی سه بار پریودشدم هرسه تا سر ۲۰ روز بعد ماه پیش انتقال داشتم منفی شد ۴ یا ۵ روز بعد قطع داروها پریود شدم یعنی ۱ آبان الان ۲۸ امه هنوز نشدم ولی دل درد مثل پریود دارم.طبیعیه ؟؟زعفرون هم ندارم دم کنم.همش میترسم هورمونام بهم ریخته باشه پریودام منظم بود نامنظم بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
Fshمگه تیروئید نیست؟  به ذخیره ربط داره؟ ذخیره ام آره بالاست. 10

تی اس هاش تیروئیده با تی ۳ و.... 

با اف اس هاش یه جورایی میشه ذخیره رو تخمین زد اما ذخیره با  amh یا همون آنتی مولارین هورمون چک میشه..... 

معمولا اف اس هاش پایین باشه آنتی مولارین هورمون بالاست اما نه الزاما..... 

من امروز روز نهم انتقالمه

سلام عزیزم خوبی؟آزمایش دادی؟ مثبت شدی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بچه ها من تازه انتقالم منفی شده.  اگه بخوام دوباره برم چقد آمپول داره؟ چون دفعه قبل که پانکچر ...

نه عزیزم اگه جنین داری آمپول تحریک تخمدان نداری اما بر اساس نوع سیکلت ممکنه سینافکت یا امثالهم داشته باشی..... 

پروژسترون و انوکسانم بسته به شرایطته..... 

سلام دوستای عزیزم من روز ۱۷ انتقال جنین هستم  ولی هیچ علاعم ندارم ایا طبیعیه؟

عزیزم بیبی بزن

الان دیگ نشون میده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪