2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم صبح شما هم به خیر و شادی و سلامتی  والا یا اینترنتی جواب رو بگیر یا بگو همسرت بگیره ...

سلام قربونت گل خانوم. 😍😍😍

اره من فکرمیکنم شایدجزاون دسته دوم باشم کی همش فکرمیکنم کروناس خدابخیربگذرونه, دیگه بخوام بعد5روزبدم که همون موقع ویزیتم میشه وفکرکنم دیگه دکتره بنویسه واسه قبل پانکچر. 

ازدیروز که گفتی خودموبستم به شیر وزرد چوبه بعدعسل ابلیمو وزنجفیل وچای فراوون. 

جوابشومیگم همسربگیره دیگه سه تادونه مورد بودکاش همون موقع pcrهم مینوشتن. ازمایش hiv وهپاتیت ب وسی

واینکه چیایخورم. من واقعا نمیتونم ب منفی شدن و باردیگ فکرکنم. اصلاشرایطشو ندارم😭😭😭

خدا بزرگخ عزیزم از الان مثبت فکر کن وبا دردونه هات حرف بزن جنینت کیفیتش عالی بوده که به ۵روزه رسیده پس استرس نداشته باش چند تا تخمکو جنین داشتی ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه  بچه ها من يه سوال دارم ميشه لطفا جوابمو بدين  من انتقال جنين دادم خدارو شكر ...

بله عزیزم بوده همچین موردی..... 

همین جدیدا یکی از دوستامون اول دوتا دیدن بعد شدن سه تا...... 

راستی عزیزم یادم رفت تبریک بگم..... 

به سلامتی بغل(شون) کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام... 😍😍خیلی بامزه گفتی فدات. 😊😉 خخ اره انگار خودشم دوقلوووو. 😂😂😂 نه ازشوخی گذشته سری قبل ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت...... 

اما به مروز خودشو نشون میده نه دیگه دو روزه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دقیق نمیشه گفت......  اما به مروز خودشو نشون میده نه دیگه دو روزه......

باشه گلم فقط ازته دلت به کوچولوهات هم بگوخودتم خیلی دعامون کن راحت شیم. من فکرمیکنم مادرشم یه نفس راحت بتونم بکشم

[QUOTE=164760962]بله عزیزم بوده همچین موردی.....  همین جدیدا یکی از دوستامون اول دوتا دیدن بعد شدن سه تا......& ...[/QUOTآنا جون به نظر شما استرادیول ایرانی با خارجی چقد تفاوت داره

آنا جون من قبلنا میخوندم و خیلی خوب بود شاهد استرس بچه ها نگرانیاشون بودم بعد چند صفحه که جلو میرفتم ...

آره عزیزم نینا بود..... 

بعدا چون دیگه نیومد تاپیک رو عوض کردیم و عملا اساس کشی کردیم..... 

سلام خانما من دیروز انتقال دادم ۲تاجنین بلاست ۵ روزه. چندتاسوال دارم ممنون میشم آنا جون ودوستان کم ...

عزیزم مبارکه به سلامتی انشالله نه ماه دیگه به سلامتی و شادی بغل (شون) کنی..... 

عزیزم هر کدومو جوابی داشتم براش جواب میدم..... 

۱. نه عزیزم موردی نداره هم با بیهوشی + داصتیم هم بدون بیهوشی.... 

۲. من نخوردم چون مستعد یبوست بودم و نصاسته باعث تشدیدش میشه..... 

۳. عزیزم با بلاست جواب + هم غوده منفیم بوده، مهم سالم بودن جنین و پذیرش رحمه. شما بنا رو بذار رو گرفتنش. مثلا همین دوستمون که سه قلو باردار شده سه تا جنینشم فکر کنم بلاست بودن. بگو پس منم + میشم. 

۴. راجب متفورمین چیزی نمیدونم. ولی فکر کنم بعضیا بعد انتقالم داشتن اما مطمئن نیستم..... 

سلام خانما من دیروز انتقال دادم ۲تاجنین بلاست ۵ روزه. چندتاسوال دارم ممنون میشم آنا جون ودوستان کم ...

۵. تغذیت مناسب طبعت باشه عزیزم اصلا نمیشه کلی چیزی گفت..... 

من چون طبعم سرد بود فقط میوه های با طبع گرم میخوردم..... 

تغذیمم به سمت گرم شدن طبعم بودن فقط..... 

من مثلا تا سه ماه اول بارداری هم فقط گرمی خوردم غیر قاعده آورا..... 

اما کسی که طبع گرمی داره باید تعادل رو رعایت کنه و ترکیبی بخوره یا اگه خیلی طبعش گرمه فقط سردی بخوره که به سمت اعتدال بره..... 

نهایتا خلاصه کنم تنظیم کفه ترازو فقط با خودمونه چون خودمون میدونیم چی با چیه..... 

سلام زینبی جون فرقی داره که استرادیول ایرانی بگیرم یا خارجی؟اخه خارجی هزینه اش خیلی بالا میشه

عزیزم من کلا ایرانی میخوردم..... 

اگه مشکل ضخامت نداری و به ایرانی هم جواب میده ایرانی بخور نگرانم نباش..... 

باشه گلم فقط ازته دلت به کوچولوهات هم بگوخودتم خیلی دعامون کن راحت شیم. من فکرمیکنم مادرشم یه نفس را ...

حتما عزیزممممممم

لایق باشم چشمممممم