2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم ، نی نی یازده روز بدنیا اومده ، خداروشکر خوبه ، یکم زردی داشت که با قطره اوردیمش پایین ، ...

برا اون قضیه هم که گفتین وقتی میپوشونین میخوابه یادمه اون زمان دکتر گفت قدیمیا بچه رومیپوشوندن میخوابیده فکر میکردن دوست داره اون مدلی میخوابه در حالی که بچه از گرما بیحال میشه فکر میکنن خوشش میاد و.... 

البته نمیدونم درسته یا غلط نمیدونم..... 

شایدم برا بچه شما صدق کنه اما میتونین امتحان کنین اینی که گفتمو.... 

البته یه قانون دیگم هست همینطوری نمیتونی لباس بچه رو یهویی کم کنی همیشه وقتی بچه رو حموم کردی میتونی لباسشو کم کنی.... 

البته با توجه به قانون دمای خونت!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی؟والا من دوباره شروع کردم اینبار با ی دکتر دیگه فعلا تموم آزمایشات رو از نو برام نوشت ...

ای جانم عزیز دلم..... 

خیلی دلتنگت بودمممممممم..... 

خدایا قربونت برم دلم ثمینمون رو اساسی شاد کن!!!!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم عزیز دلم.....  خیلی دلتنگت بودمممممممم.....  خدایا قربونت برم دلم ثمینمون رو اسا ...

مرسی خواهری والا منم دلتنگتون بودم راستش وقتی تبودی منم دل و دماغ درست و حسابی نداشتم بیام دست دوستان درد نکنه در غیاب شما سوالا بی پاسخ نمیموند ولی بهرحال صاحبخونه ی چیز دیگست.امیدوارم همیشه زندگیتون سرشار از شادی باشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم خوبی؟ ممنون عزیزم بفکرمید من انگارپریشب سردم شداینجورشده بودم دیروز خودموبستم به شیروزردچ ...

خخخخخخخخخ..... 

عزیز دلم نکنه دو روزه زایمانم میخوایی بکنی؟؟؟؟؟؟ 

وای آنا جون دیدم آنلاینی چه ذوقی کردم خدا میدونه ‌.دردونه هات حسابی بزرگ شدن و شیرین .خدا برات حفظشو ...

منم ذوق زده شدم اسمتو دیدم عزیز دلمممممم......

اره خاله جون بزرگ و شیطون شدیم..... 

منم ذوق زده شدم اسمتو دیدم عزیز دلمممممم...... اره خاله جون بزرگ و شیطون شدیم.....  

سلام آنا جان. من انتقالم منفی شد

نوشته هاتو خوندم چند تا چیز مشترک داشتیم. اینکه منم خلط دارم همیشه. برای رفعش چیکار کنم. و اینکه گفتی باد واژن. منم گاهی وقت ها دارم. میشه بگی برای اینکه انتقالم مثبت شه چیکار کنم؟ fsh من هم چهاره؟ یعنی نشاسته نخورم؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
منم ذوق زده شدم اسمتو دیدم عزیز دلمممممم...... اره خاله جون بزرگ و شیطون شدیم..... 

راستی آنا جون من دکترم کلا آزمایشات رو از سر نوشت و رفتم آزمایشگاه دانش که خودش معرفی کرده بود آزمایشات رو انجام دادم ذخیره تخمدانم منو خیلی خوشحال کرد ۵.۶ هستش خوبه نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون من دائم گوشی دستمه و تو نت میچرخم این خطر نداره برای انتقالم؟

خخخخخخخخخ..... 

اینو از من میپرسی که تا یه سال پیش همیشه تو تاپیک بودم؟؟؟؟ 

ما ۲۴ ساعته مودممون روشنه..... 

عزیزم ببینین من اعتقاد دارم دوروبرمون پر امواجه و دیگه بچه هامون عملا تو این شرایط به دنیا میان و بزرگ میشن..... 

شما مودم خودت رو خاموش کنی برا همسایه رو که نمیتونی خاموش کنی..... 

من تنها کاری که میکردم این بود که سعی میکردم از مودم و اینترنت وای فای استفاده کنم و از اینترنت گوشیم تا حد امکان استفاده نکنم و مودم رو هم جایی بذارم که نسبت بهم دورتر باشه..... 

نمیگم اینی که من میگم درسته اما من شرایط رو قبول کرده بودم و خودمو باهاش وفق داده بودم..... 

خخخخخخخخخ.....  اینو از من میپرسی که تا یه سال پیش همیشه تو تاپیک بودم؟؟؟؟  ما ۲۴ ساعته ...

مرسی عزیزم ولی من نت وای فای ندارم نت گوشیمه. درسته حق باشماست مرسی از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی خواهری والا منم دلتنگتون بودم راستش وقتی تبودی منم دل و دماغ درست و حسابی نداشتم بیام دست دوستا ...

ایجانم عزیز دلم..... 

شما خودت صاحب خونه ای عزیزم..... 

سلام آنا جان. من انتقالم منفی شد نوشته هاتو خوندم چند تا چیز مشترک داشتیم. اینکه منم خلط دارم همیشه ...

عزیزم والا من خلط پشت حلق رو داشتم هنوزم هر از گاهی دارم..... 

این بر میگرده به رفلاکسم و..... 

والا من چون زیاد ذات الریه میکردم این دکتر و اون دکتر زیاد رفتم نهایتا الان سالهاس زیر نظر متخصص حلق و گوش و بینیم هستم به خاطر رفلاکس و برگشت تو حلق بودا علت ذاتالریه هام..... 

تا وقتی کنترله رفلاکسم حالا با رعایت رژیم غذاییم و.... مشکلی ندارم اما وقتی بی احتیاطی میکنم و ناپرهیزی و علایم رفلاکسم برمیگرده ریه هام درگیر میشن..... 

حالا میتونی با یه دکتر حلق و گوش و بینی یا متخصص گوارش یه ویزیت بشی..... 

یا شاید به سینوسهات ربط داشته باشه..... 

چک کنی بد نیست..... 

طبق تجربه خودم به نظرم میاد یا به سینوسهارربط داره یا رفلاکس.. البته ممکنه دلایل دیگم داشته باشه اما من این دو تا رو میدونم طبق تجربه خودم..... 

برای باد واژن هم تو اینترنت سرچ کن تمرینهای کگل..... 

برا تقویت عضلات دهانه رحم خوبن... 

اگه علتش اون باشه کمک میکنه..... 

اما اگه به سردی رحم مربوط باشه باید با رعایت یه سری چیزا و اصلاح طبعت حلش کنی..... 

اف اس هاش ۴ هست یعنی ذخیرتم بالاست؟؟؟ 

والا نشاسته رو من خودم کلا نمیخوردم چون خودم همینطوری مستعد یبوستم اونم میخوردم بدتر میشد...... 

سلام عزیزم ، نی نی یازده روز بدنیا اومده ، خداروشکر خوبه ، یکم زردی داشت که با قطره اوردیمش پایین ، ...

سلام‌گلم‌🤩🤩🤩

مباااااااااارکه عزیزم 🌷🌷🌷🌷

انشاالله همیشه کنار مامان و باباش سلامت و شاد باشه 💜💜💜

اره دیگه مامانا کلا همینطورن بیشتر از ماها حساسن 

خداروشکر خیلی مبارکه ❤️

وزن و قدش چقدر بود رها جون ؟وزنش رو تو آخرین سونو هم بهم بگو 

البته اگه وقت کردی 👩‍❤️‍💋‍👩🧚‍♂️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستی آنا جون من دکترم کلا آزمایشات رو از سر نوشت و رفتم آزمایشگاه دانش که خودش معرفی کرده بود آزمای ...

خدارو شکر..... 

آره عزیزم ذخیرت خوبه..... 

عزیزم میونت با کیک و شیرینی چطوره؟ 

کمش کردی؟ 

چربیتم بالا بود درسته؟ 

سلام به همه 

بچه ها من يه سوال دارم ميشه لطفا جوابمو بدين 

من انتقال جنين دادم خدارو شكر اون هفته مثبت شدم ورفتم سونودر روز36 دكتر گفت يه ساك ديده ميشه 

ميشه فردا كه براي قلبش ميرم بهم بگه دوتا ساك ديده ميشه

كسي بوده كه اولش يه ساك ديده شده بعدش دوتا مشاهده شده باشه

از ته دلم دوتا ميخام

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم
درسته.ولی حالا من میخواستم ببینم اگه آسپرین رو شب نخورم و صبح بخورم اشکالی پیش نمیاد که؟

نه عزیزم قاعدتا مشکلی نیست. فقط صبح حتما بخور

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم