2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
من حالا آندومتریوز رو ندارم اما ذخیرم پایینه... خداروشکر که خدا۲تا دسته گل بهت داده عزیزم.خدا حفظشو ...

من جات باشم که بودم یه سال به خودمون زمان دادیم و به بدنمون رسیدیم و همه موانع رو حل کردیم و جواب گرفتیم..... 

به نظرم رو خودتون کار کنین کیفیت جنینا بالا برن انشالله جواب میگیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزیزم چشم تموم سعیمومیکنم. تقویتی چیاخوبه قربونت برم? نمیدونم.  فقط ازصبح خودموبستم بهش ش ...

چشمات بی بلا جانم

میوه ها مخصوصا لیموشیرین،پرتقال، نارنگی و موز

عسلم زیاد بخور و خرما

مایعات گرم

فقط دمنوشای گیاهی رو چون داری دارو مصرف میکنی نمیدونم میشه یا نه ولی زنجبیل خوبه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امروز جواب همسرم منم اومد  Dfi۳۸ بود بنظرم باید اول dfi کم بشه! ما بعد انتقال دوم تا ...

جالبه اولین باره میبینم دکتر میخواد از بنویسه بیمار نمیخواد انجام بده..... 

ماها جونمون در میومد تا دکترو راضی کنیم یه آزی بنویسه که خوب بررسی بشیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه تو خصوصی عکس آزمایشمو بفرستم براتون میتونین یه نگاه بندازین؟

عزیزم چک میکنم ولی مگه تو خصوصی عکس ارسال میشد؟ 

باورت میشه این ۲ماه کل سیستم زندگیشو بنده خدا عوض کرد.دلمم میسوزه میبینم اینقدر تلاش میکنه اما باز ن ...

عزیزم میشه یه خلاصه بگی چیکارا کرده؟ 

شادن جون چطوری؟ نی نی خوبه؟ امروز رفتم آنومالی خدارو شکر خوب بود. یکی از شریان های رحمی همچنان مقاوم ...

عزیزم گرید از صفر شروع میشه..... 

اوایل صفره..... 

هر چه بالاتر بره یعنی انگاری سن جفت بیشتر شده و پیرتر شده.... 

فکر کنم نزدیکای زایمان ۲ میشه اینو دقیق یادم نیست..... 

جالبه اولین باره میبینم دکتر میخواد از بنویسه بیمار نمیخواد انجام بده.....  ماها جونمون در میو ...

آره آنا جون،خدا کنه علت دوبار انتقال منفی با ۱۶ تا جنین  dfi باشه!حداقل خیالم راحت میشه که علت رو فهمیدم ،ما تاحالا این آزمایش رو‌نداده بودی.دکتر ارولوژی هم گفت برای این سیکل حتما تسه باید بشه همسرم.اما دکتر زنان گفت قبلش حتما آزمایش اسپرم و dfiبده.شاید نیاز به تسه نباشه!

آناجون من تمام آزمایشها،لاپاراسکوپی!تمام بررسی ها رو‌کردم.خدا کنه بتونیم dfi رو‌کم‌کنیم و با کم کردنش جواب بگیریم

عزیزم میشه یه خلاصه بگی چیکارا کرده؟ 

عزیزم سیگارو گذاشت کنار...

الکل رو....

میوه سبزی استفاده کرد که قبلا خیلی اهلش نبود

گردو شیر موز پیاز زیاد استقاده کرد

من هم چای سبز هم گل سنجد دم میکردم میخورد یه شب درمیون...

ورزش هم میکرد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
انگاری این هماتوم برا اکثر مامانای ای وی افی اتفاق میفته . برا شما هفته چندم بود و کی جذب شد لکه بین ...

عزیزم برا من تا غربال اول رفع شد اما میدونم کسایی که تا غربال دومم ادامه داشته..... 

نگران نباش..... 

استراحت کنی به مرور یا جذب میشه یا دفع.... 

سللم ممنون میشم جوابمو بدید  امروز روز ۱۶ انتقال جنین هستم  دکترم گفته روز ۲۱ برم برای از ...

احتمالش هست عزیزم..... 

چرا زودتر نگفته بری آز؟ 

جنینت چند روزه بوده؟ 

آره آنا جون،خدا کنه علت دوبار انتقال منفی با ۱۶ تا جنین  dfi باشه!حداقل خیالم راحت میشه که ...

سلام خانمی منم دو انتقال منفی داشتم دکتر میگه علتی از نظر طب من نیست 

برا همسرم این ازمایش نوشت میشه بگید چیه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
سلام خانمی منم دو انتقال منفی داشتم دکتر میگه علتی از نظر طب من نیست  برا همسرم این ازمایش نوش ...

سلام عزیزم

آزمایش اسپرم و آزمایشdfi

البته در مراکز ناباروری بده بهتره

آزمایش ایمنی و‌انعقادی هم خودم دادم

آزمایش ژنتیک‌هم‌خودم و‌هم همسرم

سلام عزیزم آزمایش اسپرم و آزمایشdfi البته در مراکز ناباروری بده بهتره آزمایش ایمنی و‌انعقادی هم خ ...

منم آزمایش ایمنی دادم نتظر جوابم 

دکتر و جنین شناس خیلی برا بار دوم امیدوار بودن خیلی تعریف کردن ولی منفی شدم 😔😔

حالا برامون این ازمایشها را نوشته 

ان شاءالله که خدا کمکمون کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
عزیزم برا من تا غربال اول رفع شد اما میدونم کسایی که تا غربال دومم ادامه داشته.....  نگران نبا ...

ممنون عزیزم جواب دادی راستش اوایل که هماتوم داشتم خیلی نگران بودم اما کم کم عادی شد برام چون لک نداشتم اما این سری خیلی ترسیدم چون دکتر خیلی منو ترسوند