2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
ببخشید مورفو رامیشه بگید چیه؟چون شوهرم ازاسپرمه اینا رانمیدونم چین

مورفولوژی اسپرم یعنی شکل اسپرم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید مورفو رامیشه بگید چیه؟چون شوهرم ازاسپرمه اینا رانمیدونم چین

آزو انسدادیه یا ژنتیکی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبم من امروزروزهشتم سیکلم بودرفتم سونوتعدادزیادی فولیکول به اندازه ۱۱داشتم بنظرتون چطور ...

خوبه عزیزم انقدر بهت امپول میده باز تا بزرگ بشن بعد عمل میکنه چی زدی امپول زخیرت چنده نگفت هایپری 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام دوستان خوبم من امروزروزهشتم سیکلم بودرفتم سونوتعدادزیادی فولیکول به اندازه ۱۱داشتم بنظرتون چطور ...

نمیدونم من سونوی دومم نهم پریود بود از ۹داشتم تا ۱۴.۵.من کلا ۱۰ داشتم

یا رب العالمین
آره عزیزم.....  نمونش خودم....  با مورفوی بین صفر و یک دومین بارداریم طبیعی بود در کمال ...

منم چهارساله اقدامم شوهرعم مورفولوژی کمه ...خیلی خوشحال شدم بچه تون چیه

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
عزیزم مام با همین حدودا جواب گرفتیم...... 

راست میگی عزیزم؟آخه من یه بار میکرو کردم فقط۲تاجنین شد تازه از بیضه هم اسپرمو گرفان.حالا هم با دارو برعکس شده۴۳٪ فقط شکلش شده۱٪.دکتر گفت اگر میخوای ریسک نکنی اسپرم اهدایی بگیر .از یه طرفم خودم ۹تا فولی داشتم ۶تخمک شد زده بود۲تا نابالغ.۲تا جنین۴روزه تشکیل شد کلا.گفتن بقیه فولی ها پوچ بوده.میترسم اسپرم هم بگیرم باز به مشکل بخورم باز بشه۲تا جنین و هیچ.بد گیر کردم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
راست میگی عزیزم؟آخه من یه بار میکرو کردم فقط۲تاجنین شد تازه از بیضه هم اسپرمو گرفان.حالا هم با دارو ...

زخیرت چن بوده امپول چی زدی تقویتی هم داشتی که تخمکات پوچ بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی