2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
مهربون جون نگران نباش ممکنه سرما خورده باشی یا نهایتش کرونای خفیفم باشه تا موقع پانکچر رفع شده فقط ه ...

سلام عزیزم خوبی؟ میبینی چیشد؟ استرس کم بوداینم اومد, دعاکن ایشالله چیزی نشه. فقط انگار سردرد دارم همین.

یعنی حل میشه تااواخرهفته اینده؟ 😭😭😭

چشم گلم, باگل پسرت دعام کنی ها یعنی من پانکچرشم یه نفس اسوده میکشم ببینم جوابش خوب شده. دخترت خیلی خ ...

عزیزمممم چشم 

اره خیلیییی 😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما اگه تیروعید مشکلی داشته باشه آی وی اف میکنن یا باید اول درمان شه؟

عزیزم کم کاری یا پرکاری باید تحت کنترل قرار بگیره بعد سیکل رو شروع کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما. امشب هوس تن ماهی کردم روز نهم انتقالم.بخورم یا نه؟ 

ترحیحا نخور عزیزم..... 

اگه خیلی هوس کردی فقط یه کوچولو بخور که هوست رفع بشه اما کلا تن و چیزای کنسروی رو دکتر من گفته بود نخورین.... 

بعلاوه جگر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چرا نخوری؟؟؟؟؟؟  من یکی از چیزایی که زیادی هوس میکردم آش رشته بود.....

آنا جان 

من امروز شش هفته و دو روزمه 

از همون روز نه انتقال خونریزی و لکه بینی داشتم جوابم که مثبت شد دکتر بهم انوکسا و اسپرین داد چند روزی قطع شد دوباره خونریزی و لکه بینی شروع شد که رفتم دکتر سونو کرد گفت ساک و فتال پل تشکیل شده مشکلی نیست اسپرینو قطع کن لکه بینی داری منم دیگه نخوردم دو روز بعدش قطع شد تاااا دیشب دوباره اول خون قرمز ازم اومد الان شده قهوه ای زنگ زدم دکترم ماماش گفت انوکساتو هم قطع کن ( من روزی دوتا پروژسترون با هم صبح ها تزریق میکنم ) گفتش پروژسترونت هم کافیه انوکسارو هم قطع کن 

میترسم انوکسارو قطع کنم جنینم رشد نکنه 😔 سابقه ی سقط دارم ولی ازمایشات سقط رو ندادم. میخواستم سر خود شیاف هم استفاده کنم حس میکنم روزی دوتا امپول کمه واسم 

میشه راهنماییم کنین؟ شرمنده خیلی طولانی شد 

بعد تا کی باید قطع کنم ؟ لکه بینیم رفع شد باز شروع کنم انوکسارو؟ الان هم خیلی زیر دلم درد دارم و درد معده کلا دراز کشم 

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم بعضیا هرماه موقع پریودیشون که میشه لک بینی دارن....  شاید شمام اون مدلی هستین.....  ...

ن عزیزم رفتم سونو هماتوم ۱۹*۱۱میلی متر بود که لبه فوقانی جفتمه به نظرت خطرناکه؟شیافو ۱۲ساعت میزارم و امپولم روز در میون قبلا هماتوم داشتم اما لک ندیدم هفته ۱۵اثری ازش نبود یهو پیداش شد دوباره

انا جون خدا کنه دوره ماهم اینطور باشه.خخخخخ

هست عزیزم انشالله اما تشویق نشین برین خونه جنگ راه بندازینا..... 

حالا خودتونو لوس کردین ایرادی نداره..... 

فقط + فکر کنین.... 

هر اتفاقیو ربط بدین به + شدن..... 

انا جون من روز 7 انتقالم مرکزی ک رفتم دوتا شیاف دادن هر 12ساعت و یک  امپول پروژشترون ک گفتن فرق ...

عزیزم ترجیحا تقسیم کنی بهتره..... 

منم مثلا شیاف رو صبح میذاشتم آمپولو شب میزدم.... 

12 ساعت باشه چه بهتر.... 

نه عزیزم یه بار جابجا کنی موردی نداره.... 

چه جالب من گاهی اوقات اینطور میشم منم احتمال سردی رحم رو میدم میگم عزیزم وقتی چیزای گرم خوردین دیگه ...

عزیزم کسی که هم طبعش سرده هم رحمش بله خوردن گرمیجات کمک میکنه حل بشه بعلاوه یه سریکارهای دیگه... 

حموم نرفتن و نشستن خودت موقع پریودی.... 

خودتو بعد نزدیکی سریع نشور..... 

آب بعد حموم و نزدیکی نخورین..... 

آب سرد و یخ روکلا حذف کنین.... 

گرمیجات بخورین سردیجات یا نخورین یا با مصلح بخورین..... 

ولی بعضیا طبعشون گرمه اما رحمشون سرد کار اینا یه کم سختتره..... 

الان اونو حضور ذهن ندارم...... 

سلام دوستان خوبم من امروزروزهشتم سیکلم بودرفتم سونوتعدادزیادی فولیکول به اندازه ۱۱داشتم بنظرتون چطوره؟قراره ای وی اف کنم دکترم گفت چون تعداد زیادنگفت چندتا هستن ،دوستان اندازشون چطوره؟لطفاا اونای ک تجربه دارن کمکم کنندخدا خیرتون بده وبگین اولین سونوتون چندتا فولی با چه اندازه داشتید؟

دلم آش رشته خواااست 😁 اصولا زیاد اش رشته هوس میکنم

ای جانم..... 

مرسی عزیزم 😘آسپرین‌ میخورم آنوکساپارین هم میزنم برای غلظت خونم‌ بخاطر داروها

درسته عزیزم منم اینارو داشتم ولی دکترم گفته بود حداقل ۸ لیوان رو بخوریم..... 

حتی تو بارداری طبیعی و بدون مشکل این مقدار نیازه..... 

چون خود بارداری و هورمونها باعث افزایش غلظت خون میشن.... 

برا ماها که ژن غلظت خونم داریم بیشتره با داروهم کمک میشه....