2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
بچه ها من امروز یه امتحانی داشتم که چهار ساعت نشسته بودم. قبلشم یه ساعت درگیر بودم. روز هفت انتقالمه ...

هیچی نمیشههه ، دکتر من اصرار داره که استراحت نکن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا می ترسم میگم چجوری از چه فاصله ای ضربه بزنم بره تو فاصله بدم یهو فرو کنم یا نه بیارم نزدیک ...

وای خیلی بامزه بود سوالهات 😀

البته فکر کنم همه مون به اینا فکر میکنیم. من از نزدیک میزنم. وگرنه میترسم یهو کج مجش کنم. اول با دو انگشت شکمت رو نگهدار، وقتی امپولو تا ته وارد کردی شکمت رو ول کن. آرووووم سرنگ رو خالی کن. آخرش هم تندی آمپولو دربیار که دردت نیاد. ممکنه چند بار اول جاش کبود شه اما مهم نیست. نگران نشو

برا من ۴ روزه .نه من کلا دردا رو دارم

ایشالا که خیره برامون

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
جواب ازمایشو بگو  انشالله مثبت  منم ۲۴ الان انتقال دادم

آهان. ان شاءالله مثبتیم هممون 🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۴ روزه .من شهرستانم یه مرکز دولتی 

۴ روزه انتقال دادی؟؟ گفتی با منی که

وای خیلی بامزه بود سوالهات 😀 البته فکر کنم همه مون به اینا فکر میکنیم. من از نزدیک میزنم. وگرنه می ...

مرسی عزیزم دفعه اوله میخوام بزنم می ترسم ولی گفتم امتحان کنم فقط امشبو ببینم چجوریه اگه سخت بود از فردا خودم نمیزنم از فردا قراره کسی بیاد خونه بزنه ولی امشب کسی نیست بزنه فقطم انوکسا دارم که بزنم اخه صبح پروژسترونو بیمارستان خودش زد برام 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم جنین هام ۴ روزه بودن .منم مثل شما سه شنبه انتقال دادم 

مغزم دیگه کار نمیکنه نفهمیدم چی نوشتی🤪😁😁

بچه ها من امروز یه امتحانی داشتم که چهار ساعت نشسته بودم. قبلشم یه ساعت درگیر بودم. روز هفت انتقالمه ...

نه عزیزم نگران نباش..... 

الان استراحت کن خیالتم راحت باشه...... 

چه موردایی که ندیدیم..... 

خیلیا سر کارم رفتن دیگه از سر کار رفتن که بیشتر نبوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com