2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم اونا وایرلس باردار میشدن.....  نه با اعمال شاقه.....  ماها باید بیشتر احتیاط کنیم. ...

آره به خدا. وایرلس رو خوب گفتی. ما که یکی از آشناهامون گفتن بچه دومش رو بارداره پسر هم هست. یکی دو سال بعد دیدمش یه دختر بغلش بود گفتم ااا مگه دومی هم پسر نبود؟ گفت چرا، این سومیه!! بیست و دو سه سالش هم هست. همه کارای پیشگیری از بارداری رو هم قسم میخورد انجام داده از قرص گرفته تا راه های دیگه. میگفت دیگه برای رابطه از دست شوهرش فرار میکنه که چهارمی و پنجمی هم نیاد!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ته دل  برات ارزو دارم که با حواب مثبت بیای د خبر بدی من حهاد تبریز میکرو کردم منفی بود مشکلم ...

وایی چرا؟؟ حتمابازم برو کم نیاراصلا منم شرایطم بدترازشماس هم ذخیرم کمتره باشن کم هم تبنلیم شدیدتره بنظرم بروجای خصوصی نه مرکز. منم قبلی مرکزبودم حس کردم خوب رسیدگی نشدچون اموزشی بود

وایی چرا؟؟ حتمابازم برو کم نیاراصلا منم شرایطم بدترازشماس هم ذخیرم کمتره باشن کم هم تبنلیم شدیدتره ب ...

خصوصیه اماتیمی کار نی می کنن ...از ترس کروناول کردم همه چیو .‌‌

خواهش میکنم گلم ان شاالله که حتما این بار کلی تخمک و جنین تپل مپل داری عزیزم 😍😍 به دکترت اعتماد ...

قربونت عزیزمی, چشم حتمامیخورم. دعاکن وای اره ایشالله ارزومه اینبارخوب باشه همچی کلی نذرکردم. اولین گونال رو زدم امروز. 😁

دکترخوبیه حس اطمینان دارم حداقل نشدنمیگم کم کاری کردم من

ارولوژیست میبینه اگه دارو لازم باشه بهش میده اگرم لازم نباشه شروع سیکلته  ارولوژیست شوهرتو ندی ...

عزیزم نه ندیده 

من بیمارستان معتضدی کرمانشاه میکرو میخوام انجام بدم 

خودم همدانم 

خصوصیه اماتیمی کار نی می کنن ...از ترس کروناول کردم همه چیو .‌‌

اصلا این تیمی ها رو دوست ندارم من ازهموناست الان کلی استرس دارم چون نتیجه ندیدم. 

برو مطب عزیزم این دکتره که من رفتم خوب واروم بنظرکیاد وحرفهاتم گوش میده. 

نه باباپی گیرباش معلوم نیست شایداین کرونا تاچندین سال باشه

عزیزم نه ندیده  من بیمارستان معتضدی کرمانشاه میکرو میخوام انجام بدم  خودم همدانم

انشالله به حق ۵ تن هرچه زودتر دامنت سبز بشه واز این سختیها به خوشی یاد کنی گلم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
انشالله به حق ۵ تن هرچه زودتر دامنت سبز بشه واز این سختیها به خوشی یاد کنی گلم 

ایشالاه عزیزم ایشلاه برای هممون 😍😍😍❤❤❤❤

مرسی جواب دادی عزیزم 

پس قبل پریود یه سر برم به نظرت ببینم چه آزمایشاتی میگه؟ 

ایشالاه عزیزم ایشلاه برای هممون 😍😍😍❤❤❤❤ مرسی جواب دادی عزیزم  پس قبل پریود یه سر برم به نظ ...

اگه من باشم میرم قبل پریودی تا هم برایه از مایش ها همم تکلیف شوهرت معلوم بشه درمان میخواد یا نه ولی بازم خودت میدونی چون الانم با این کرونایه لعنتی تردد خیلی سخته به ماهم برگه ی تردد دادن ببین اگر اونجام نمیزارن ماشین خارجی رفتو امد کنه بگو برگه بهت بدن قبل یکم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
چندم انتقال داشتی؟  جنین چند روزه انتقال دادی

۱۳ابان ماه انتقال داشتم.من گفته بودم بلاست اما طی دو سه روزه اوناانجام دادن.اما گفتن خوبه کیفیتش.متاسفانه از ۵تا جنین یکیش بلاست شد بقیه از بین رفتن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کلا احساس میکنم پریود میشم.سینه ام حساسه .کمردردم که نگو.راستی جنینت چندروزه بود؟

شما چندروزه انتقال دادین؟؟کجا انجام دادین؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم