2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
اره انشالله ازحرم رفتم تبرکی گرفتم یکم خوردم تاامروز شروع کنم امپولارو, اره واقعا حس خوبی دارم حس اط ...

مهربون جان یه زحمتی برات دارم میدونم پرروییه اما عجیب دلم میخواااد.توروخدا اینبار رفتی حرم برام دعا کن .تااخرعمرم مدیونت میشم ‌.پانشی بخاطر من بری ها گفتم هروقت رفتی برا دل شکسته مامانم دعا کن 

سلام عزیزم چقدسخته ،ولی نگران نباش عزیزم امیدت بخدا باشه...میشه بگین شوهرتون درچه حدضعیفه؟من شوهرم ک ...

نگران نباش عزیزم من همسرم صفر شده
چون قبلا اسپرم ذخیره کرده بودیم واسه همین تونستیم جنین درست کنیم و انتقال بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما قبلا به دکتر گفتین ذخیره کنیم‌گفت لازم نیس الان هم پانکچر شدم جنینام بلاست نشدن گفتن اسپرم ضعیفه. ...

نه اون موقعی که ما ذخیره کردیم همسرم هنوز آزو نشده بود

دوستان میگم کسی ازشما رحمش ساب سپتوم بود؟اخه دکتربرام قبل ازسیکل هیستروکردگفت رحمت ساب سپتومه ولی اکثرخانما دارن مشکل نداره ،اما من همش نگرانم بعدش هم یه کیستی دارم مقاوم به درمانه دودوره ال دی خوردم رفع نشددکترگفت پارانوتاله یه همچین اسمی بوداندازش۱۸میلی هست بنظرتون توسیکل ای وی اف بزرگترمیشه؟تاثیرمیزاره؟لطفا دوستانی ک اطلاعات دارن جواب این دوسوالم روبدن همش نگرانم خدا خیرتون بده

مهربون جان یه زحمتی برات دارم میدونم پرروییه اما عجیب دلم میخواااد.توروخدا اینبار رفتی حرم برام دعا ...

وای عزیزم این چه حرفیه میزنی تو؟ خیلی ناراحت میشم ها وظیفمه اتفاقاتازه حرم بودم رفتم تبرکی گرفتم بخورم بیادهمتون بودم چشم حتمارفتم نمازحاجت میخونم واست. البته بعدپریودی. 😂انشالله خدابحق امام رضاودردانه اش امام جواد حاجتتوبده. 

نه اینوشنبه دادیم, هنوزپانکچرنکردم که, تازه ازامروز گونال شروع میکنم. فقط میدونم قبلاافتضاح تربودش ا ...

سلام

عزیزم شما پرگوریس رو خودت میزنی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم؟ قربونت😙 شما خوبی؟ آره واقعا کار سختیه ولی مجبورم😕😕😕  مامان ماهک من چرا تکونا ...

مرسی منم خوبم چند هفتته نگران نباش زوده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود