2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
انشالله که خوبه, پیش همون دکترمیری؟ انشالله میگن حال کوچولو خوب خوب هست حتمارفتی منوتگ کن کن بدونم ب ...

فدات بشم.ممنون گلم.آره پیش دکتر حمدی.حتما آزمایش مینویسه.سونو هم بکنه که خیالم راحت تر میشه

خدایا شکرت  
اره انشالله ازحرم رفتم تبرکی گرفتم یکم خوردم تاامروز شروع کنم امپولارو, اره واقعا حس خوبی دارم حس اط ...

ان شاالله که خدا هزینه شو میرسونه.آره.همین حدود میشه.برات دعا میکنم.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌عزیزم‌خوبی؟ آفرین اب بخور 😁😁ولی خداییش سخته اب خوردن 

سلام عزیزم؟ قربونت😙 شما خوبی؟

آره واقعا کار سختیه ولی مجبورم😕😕😕 

مامان ماهک من چرا تکونا نی نیمو حس نمیکنم یعنی اصلا نمیدونم چجوری باید باشه بعضیا میگن مثل نبضه پایین ناف ولی من یه وقتایی پهلوم مثل نبض میزنه که بعید میدونم اونم نی نی باشه 

دستمم میذارم رو شکمم بازم چیزی حس نمیکنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره راست میگی والامن مادرشوهرم خیلی میومدمشهدبه هوای زیارت دیگه الان راحتم فعلا. چشم نزنم البته پاشه ...

همون😂😂😂 هرسری زنگ زد بگو اوضاع خیلی خطرناکه که هوس نکنه بیاد😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببخشیدزیرنظرش ای وی اف هم انجام دادی؟میشه بگین مشکلتون چه بوده؟انشاا...ک بحق امام حسین نتیجه بگیریدو ...

ایشالله همچنین شماو همه منتظرا

اونموقع هنو ای وی اف انجام نداده بودم. خودم pcoتنبلی تخمدان دارم شوهرمم ضعیف بود دیگه آمدیم اصفهان دوبار انتقال منفی داشتم چندهفته پیشم سیکل انتقالم کنسل شد ب احتمال تا ی یکی دوهفته  دیگم انتقال دارم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
انشاا...این دفعه مثبت میشه من ازروزم سوم پریودی شروع کردم امروزروزهفتم هست دیگه فردا باید برم سونوبه ...

اهان شماپس جلوتری من امروز روزسوممه. بروانشالله که خوبه وکلی فولیکول خوب داری

سلام‌لیلا جون‌خوبی خیلی خیلی خوشحالم برای شما و شادن‌جون هروقت تیکرتونو میبینم ایشالا هممون بسلامت ز ...

سلام عزیزم. ممنون از محبتت. انشالله عزیزم زایمان راحت و پر از شادی داشته باشی. خدا قسمت همه دوستای منتظرمون بکنه الهی. راستش نمیدونم تو فروردین دکتر هست؟ نیست؟ اگه یهو تو تعطیلی ها بشه دسترسی داریم بهشون یا نه؟ کلی دغدغه دارم راستش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا عزیزم من سر اولی چون استراحت مطلقم بودم تا غربال اول که عملا استراحت مطلق بودم.....  بنده ...

اره درسته باید شرایط وببینم چون منم بچه مدرسه ای دارم هرروز حداقل سه ساعت پشت میزمیشینیم ودرس یادمیدم بهش کمردرد میگیرم باید جارو وگردگیری هم کمتر انجام بدم خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ..خدا بچه های نازتونو حفظ کنه 

همون😂😂😂 هرسری زنگ زد بگو اوضاع خیلی خطرناکه که هوس نکنه بیاد😅

اره دیگه چاره چیه, عروس بده میشم اینجوریم ولی کروناهست دیگه چیکارکنم. 😉😉

خودمم راستش دوبار رفتم بازار خرید لوازم خونه. 😂😂😂خداخودش رحم کنه. دیگه نمیرم بیرون فقط واسه دکتر. بنظرت رقص خوبه بعدزدن گونال؟ میگن پیاده روی اخه چطوری برم؟ بااین اوضاع

من از رویان اصلا راضی نبودم بخاطر همین از نصر 13دی نوبت گرفتم  آره من تعریف مام زیاد شنیدم گفت ...

کار خوبی میکنی همه مرکز مام راضی هستن 

الن خود دکتر ویزیت نمیکنه به خاطر کرونا ولی خودش ای وی اف و پانچکر و عملو انجام میده 

من راضیم تا الن خود دکترو ندیدم ولی خو همین که خودش انجام میده اکیه از نظر من 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اهان وای چقدرمضررات داره من نمیدونستم و فکر میکردم چه قشنگه, الان یکیشوریداکت میکنن؟ دوتابمونه؟  ...

اره عزیزم دکترگفت که فعلا غربالگری بیا بعد ریداکت.گفت شاید خودش رشدش متوقف شد تااون موقع صبرکنیم

انشالله کلی جنین تپل برات تشکیل میشه عزیزم

ان شاء الله 

ممنون عزیزم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭