2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684447 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب من شخصا به تقلید از دیگران که به همسراشون گرمی میدادن منم اوایل شروع درمان اینکارو کردم... ...

شوهرمنم فکرکنم گرمه.چجوری باید بفهمم طبعشو؟عرق کاسنی هم شنیدم خوبه ولی اون فکر کنم‌گرمی نیس

یا رب العالمین
🙁😞وای عزیزم ممنون که شما جوابمو دادی فک کردم خودتون فعال نیستین تواین تاپیک هستن میشه معرفی کنید خ ...

عزیزم حضور ذهن که ندارم من معمولا اسامی یادم نمیمونن اما مورد بوده..... 

به هر حال بحث 6-7 سال تجربه دوستانه..... 

17 هزار و خورده ای صفحه هست..... 

تو پی وی هر چی دوست دارین بپرسین اینجام دوست داشتین بپرسین اما به نام یادم نیست کیا سنشون بالای ۴۰ بوده..... 

فقط ظاهرا فعلا پی وی مشکل داره...... 

پیغامها انگاری خونده نمیشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز دوم انتقالم  الان رفتم دسشویی ترشحاتم انگار قهوه ای بود برای چیه؟  تروخدا ...

عزیزم طبیعیه.... 

مال دستکاریای روز انتقال و بقایای شستشو و...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان جواب منم بده لطفا

عزیزم جوابتونو دادم.....

من معمولا اگه بیام به ترتیب پیغامارو چک میکنم و جواب میدم..... 

استارتر عزیز اگه تونستی جوابمو بده

عزیزم من چون موقع جواب دادن اسمارو نگاه نمیکنم نمیدونم جواب دادم یا نه اگه جواب ندادم لطفا پیغام خودتونو ریپلای کنین..... 

دوستان بنظرتون ما ک توسیکل ای وی اف هستیم برا تردد چکارباید بکنیم چون ارشهرستان بایدبریم مرکزاستان به دکتربگیم نامه برا تردد میده یانه؟من همش استرس این تردد رودارم اینهمه هزینه کردم وامپول زدم

بچه ها من امروز روز 7 شروع سیکل امپول ای وی اف هستم خیلی لگنم سمت راست درد میکنه ترشح هم زیاد دارم 

هایپر کی اتفاق میفته قبل پانکچر یا بعد پانکچر؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
شوهرمنم فکرکنم گرمه.چجوری باید بفهمم طبعشو؟عرق کاسنی هم شنیدم خوبه ولی اون فکر کنم‌گرمی نیس

عزیزم کاسنی خنکیه اتفاقا همسر منم بعدا که فهمیدم طبعش گرمه هر شب مبخورد یه فنجان...... 

هم خنکیه هم برا تنظیم هورمونای مردونه خوبه...

والا ما یه دور دکتر طب سنتی ویزیت شدیم طبعشو از اونجام فهمیدم اما قبلشم با مطالعه خصوصیات طبعا حدس زده بودم....

صفحه ۷ تا ۱۰ بود دقیق یادم نیست یه چیزایی در مورد طبع گذاشتم..... 

مامانایی که ماه چهارم هستین کارهای خونتونو خودتون میکنید من وسواس دارم هرروز خونه رو جارو وگردگیری م ...

والا عزیزم من سر اولی چون استراحت مطلقم بودم تا غربال اول که عملا استراحت مطلق بودم..... 

بنده خدا همسرم میومد خونه پخت و پز و همه کارهارو میکرد..... 

بعدشم که جفت پایین بود استراحت نسبی بودم و کارهای سبک رو انجام میدادم..... 

اما بارداری دومم که یه بچه 15 ماهه داشتم هر روز چند بار دخترمو که 11-12 کیلو بود بلند میکردم..... 

علاوه بر کار خونه مراقبت از اونم بود البته همسرم میومد خونه کمکم میکرد اما نبود دیگه مراقبت از بچه کوچیک دیگه تعارف نداره که مجبور بودم بهش برسم..... 

خلاصه خودت میتونی تشخیص بدی که تا چه حدی جا داره کار کنی کجا باید استراحت کنی و...... 

اما من جات باشم تا حد امکان جارو رو نکشی بهتره چون بیشترین فشار رو بهت میاره..... 

اما گردگیری و کارهای سبک ایرادی نداره البته اگه شرایطت نرماله..... 

دوستان بنظرتون ما ک توسیکل ای وی اف هستیم برا تردد چکارباید بکنیم چون ارشهرستان بایدبریم مرکزاستان ب ...

ظاهرا انگاری قراره نامه بدن چون دوستان مبگفتن مراکز گفتن نامه تردد میدن.... 

از مرکزتون بپرسین.....