2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
برامنا انگاری چون ضعیف بودن گذاشتن بلاست بشن. شما مشکلتون چی بود؟

مشکل خاصی نیس یخرده ایمنی داشتم ک بهم قرص دادن

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ضعیف باشه میزارن بلاست بشه یا اگه کیفیتش خوب باشه؟؟؟ انشالله هرچی ک خدابخاد

عزیزم بستگی داره الان جنین رو چطور میبینن...... 

اگه با کیفیتم باشه میتونن بذارن به بلاست برسه..... 

اگه شکم دارن شاید قراره رشدش متوقف بشه هم میتونن بذارن به اون مرحله برسه..... 

که مثلا اگه نرسید از انتقال الکی جلوگیری کنن..... 

بعضی مراکزم روتبنشون انتقاله بلاسته..... 

خلاصه دقیق نمیشه گفت برنامه شون چیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماهک جون الان چقدر اضافه کردی؟من ده کیلو چون مولتی میخورم اشتهام زیاد شده معده دردم دارم همش گرسنمه ...

وای وای همش استرس چاقی داریم و باز نمی تونیم نخوریم 😐😐من ۷۶ بودم شدم ۸۲😭😭😭

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم بستگی داره الان جنین رو چطور میبینن......  اگه با کیفیتم باشه میتونن بذارن به بلاست برسه ...

نمیدونم بخدا..دیگه تنها امیدم خداست..من راهو میرم ببینم چی واسمون خاسته😞

ممنونم از راهنمایی هات عزیزم😘😘😘😘

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
عزیزم ببین میفهممت.....  نمیتونم جای تو تصمیم بگیرم......  چون هیچ کس جای دیگری نیست.... ...

ممنون عزیزم 

منکه نمیدونستم راحت باردار میشم 

من اصلا فکر نمیکردم باردار بشم 

ممنون ابت وقتی‌که گذاشتی خدا خیرت بده

اره گلم خیلی خیلی تاثیر داره من امتحان کردم  ایشالا زودتر خوب بشی  ببین راستی من چیزای ت ...

اره لیاناجون لواشک توخونه نداشتم برداشتم کلی رب الوچه ورب ازگیل خوردم حالمو بهترمیکنه  😊

عزیزم من امپول پروژسترونم رو یخچال میزارم اما کمی حالت سفت و سرد میشه خیلی اما تا در میارم از یخچال ...

پروژسترون اصلا یخچالی نیس که روغنیه بزنی هم دردت میاد باید بیرون بمونه ولی نمیدونم که خراب شدن یانه زنگ بزن ازداروخانه سوال کن 

نمیدونم بخدا..دیگه تنها امیدم خداست..من راهو میرم ببینم چی واسمون خاسته😞 ممنونم از راهنمایی هات عز ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم  منکه نمیدونستم راحت باردار میشم  من اصلا فکر نمیکردم باردار بشم  ممنو ...

فدات بشم عزیزم.... 

منم مثل خودت اصلا فکرشم نمیکردم باردار بشم اونم با یه بار در اون ماه اونم با اون شرایط...... 

بخواد بشه همچین میشه هنگ کنیم..... 

تازه فکر کن من ویزانم میخوردم....... 

خخخخخخخخ..... 

سلام کسی میدونه کپسول اووبوست را از کجا می تونم بخرم !؟

عزیزم دوستان بیان کمکت میکنن من شکر خدا سالهاست از پروسه درمان و دارو مارو دورم..... 

انشالله قسمت تک تک شما دوستان منتظرم بشه این مدل بیخبری.....