2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

بچه ها من از دیشب خیلی درد پریودی دارم 🙁 این عادیه ؟ نزدیک پریودیمه ، انگار هر لحظه میخوام بشم😧

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟چخبر؟نی نی خوبه؟

سلام خانم ...خوبم الحمداله...نی نی ما رو چند هفته قبل ترسوند خونریزی شدید داشتم رفتم سونو گفت سر جاشه همه چی جاشم خوبه...شما کی دوباره میری تو سیکل ؟جنین داری؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ملیکا جان شما دوقلو باردار بودی؟  هزینه غربالگریتون سونو و آزمایش چقدر شد؟؟ من دوازده هفته و ...

نه ستاره جون.من یه قلو باردارم.هزینه ها حدود ۳۵۰ تومن شد.

شما غربالگری اول منظورته؟'چون از ۱۱ هفته تا ۱۳ هفته س.

خدایا شکرت  
خلوت درسته ولی اوضاع کرونا خیلی خطرناکه منکه دیکه میترسم.خواهری کسی نداری یادبگیره برات بزنه

نه جانم .غریبم اینجا .خونواده همسرم هم   بیخیال پس همون پرستار میگم تااخرش بیاد .خواهری انتقال دادی؟

نه جانم .غریبم اینجا .خونواده همسرم هم    بیخیال پس همون پرستار میگم تااخرش بیاد .خواهری ...

پرستاربگو بیاد شوهرت نگاه کنه جلوش بزنه یادبگیره.نه منکه جنینام بلاست نشدن کنسل شد

یا رب العالمین
گلم منم همسرم دلشو نداره اگه برای بعد انتقال بابت پله دل نگرانی داری منم مشکل پله رو دارم و میخوام د ...

والا انگار اگه خودشون تزریق نکنن ما اذیت نمیشیم .بخدا تو دوانتقال قبلیم چهارده روز پرستار اومد نمیدونم شما هم مثل من هستین یا نه بعد منفی شدن ادم اتیش میگیره 

نه عزیزم من میرم مطب  ایشالا ایندفعه مثبت بشی تو زمان انتقال آنوکساپارین و پردنیزولون استفاده ...

انوکساپارین اره ولی پرندیزولون نه ولی الان دکتر زرنانی ک ایمونولوژ گفته حتما ار ۵ هفته قبل انتقال پردنیزولون بخورم تا انتقال و اگه مثبت شد تا ۱۲ هفته، شما باردار شدی پیش عارفی؟ الان زنگ زدم برا ۱ دی بهم وقت داد مطب

قربونت خوبیم خداروشکر چرا عزیزم؟ مگه قرار نشد جنیناتو انتقال بدی؟

دکتر جنین شناس که درست حرف نمیزنه میگه خودت میدونی یاونگیم همینطور،،من نمیدونم من دکترم یا اونا،حالا قرار 11آذر برم دوباره ویزیت بشم که بهش بگم همینارو واسم انتقال بده،،حالا پیله وری سری قبل گفت سیکل انتقال رو شروع کن ولی یاونگی کنسلش کرد نمیدونم با اینکه هردو تخصصشون یکیه چرا حرفشون یکی نیست!!!!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستان انتقال دادم از لحاظ تغذیه اینا چیز خاصی باید رعایت کنم؟؟؟؟

فقط گرمی نخور مثل دارچین زرشک هویج اناناس عسل فلفل زیاد ،بقیه چیزا تعادل استراحت هم فقط ۲ روز بعد بلند شو زندگی عادی فقط کار سنگین نکن 

عزیزم من همیشه تاکید میکنم تقلید ممنوع!!!!!  بدن باید به سمت اعتدال بره.....  کسی که مثل ...

آنا جون من خودم سرمایی ام خونمون بخاری نداریم هنوز بعد کرسی گذاشتم با درجه ملایم ک دمای دلپذیری داره خیلی راحتم باهاش.ولی همسرم اومدپپیشم گفت چقد گرم و داغی، تو سر این نگران شدم واینجا سوال پرسیدم