2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
شما بیمارستان بهمن میری؟ یا مطب؟ من خودم بهمن میرفتم پیش دکتر عابدی دو بار منفی شدم یعنی بتا رفت بال ...

نه عزیزم من میرم مطب 

ایشالا ایندفعه مثبت بشی

تو زمان انتقال آنوکساپارین و پردنیزولون استفاده میکردی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون، اتفاقا طبع بدنم سرده و تو همه سایتا گفتن برای انتقال بدن باید خیلی گرم باشه، من گردو و سیاه د ...

عزیزم تو هیچ کاری نباید زیاده روی کرد..... 

عیارش باید دست خودت باشه وبدونی کجا بدنت داره به سمت اعتدال میره..... 

اینو فقط خودت میفهمی... 

مثلا من همیشه پاهام، واژنم یخ بودن...... 

اما به مروز قشنگ متوجه شدن اوکی شدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ۵ ماه لب به سردی نزدم حتی مرغ کاهو خیار گوجه فقط و فقط گرمی غذا های گرم میوه های گرم عسل سیاه دون ...

عزیزم کنار تغذیه اینام برا رفع سردی رحم مهمه اگه دنبالشی!!!! 

حموم نکردن و نشستن تو پریودی...... 

لباس مناسب..... 

کمربند و جوراب پشم... 

آب نخوردن بلافاصله بعد حموم و نز دیکی.... 

آب سرد و یخ کلا حذف..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله که سالمن.....  کلا توخونه دماسنج باشه بعد نیست ما جاهای مختلف خونه دماسنج داریم. ...

ببخشید عزیزم منظورتون از اینکه جاهای مختلف خونه دماسنج دارین چیه یعنی چندین دماسنج دارین ؟ مگه یه دونه دماسنج داشته باشیم برای کل خونه کافی نیست 

آنا جان من شاید ب احتمال تا 15روز دیگه انتقالم باشه اگه کنسل نشه دوباره رو این 15روزه میشه رو طبعم. ...

عزیزم کار کردن رو طبع کلا زمانبره..... 

اما در کل از هیچی بهتره..... 

من اصلا درد ندارم موقع پریودی شنیدم اونایی ک اندو دارن موقع پریودی خیلی خیلی درد دارن

بعضیا بدون دردم هستن اما من وحشتناک درد رو داشتم...... 

عزیزم کنار تغذیه اینام برا رفع سردی رحم مهمه اگه دنبالشی!!!!  حموم نکردن و نشستن تو پریودی.... ...

ببخشید عزیزم فکر کنم طبعم سرد ولی من بخاطر استفاده از قرص های زیاد قرص هامو با آب سرد میخورم اخه میگن آب گرم تو ساختار دارو مشکل ایجاد میکنه بنظرت چیکار کنم عزیزم؟

مگه امپول پروژسترون یخچالیه؟ اخه برای من تذکر نداده بودن

نه عزیزم یخچالی نیست..... 

زیر 30 باشه کافیه...... 

پس چرا داروخانه به من گفت انوکساپارین یخچالی نیس، شما میگی زیر 25 باید باشه؟

عزیزم روش نوشته من که نمیگم... 

نگاه کنی روی هر دارو مینویسن... 

خوب زیر 25 لزوما یخچالی نیست منم یخچال نمیذارم اما جایی که دماش زیر 25 باشه نگهش میدارم.....

بعضیام خونه شون گرمه تو درب یخچال گذاشتن..... 

بچه ها شمایی ک انتقال داشتید بدنتون رو گرم نگه میدارید الان؟

عزیزم من همیشه تاکید میکنم تقلید ممنوع!!!!! 

بدن باید به سمت اعتدال بره..... 

کسی که مثلا طبعش گرمه اگه تو گرمی زیاده روی کنه اصلا براش خوب نیست...... 

مثلا من همسرم طبعش گرم بود اون اوایل که هیچی نمیدونستم کورکورانه بستمش به گرمی و زد اسپرماشو داغونتر کرد..... 

خواهشا یه قسمت از حرفهارو فقط نگیرین..... 

من چون بدنم شدیدا سرد بود باید گرمی میخوردم!!!!!! 

سلام.کسی هست اینجا با یدونه جنین مثبت بشه 🤔من یدونه از پنج تاش گرفت .الان هست اینجا

عزیزم با یه دونه دوقلو هم میشه چه برسه یه دونه..... 

ببخشید عزیزم فکر کنم طبعم سرد ولی من بخاطر استفاده از قرص های زیاد قرص هامو با آب سرد میخورم اخه میگ ...

عزیزم آب ولرم ایرادی نداره...... 

شما دكترتون كي بود ؟ 

طرا زی