2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ممنون، اتفاقا طبع بدنم سرده و تو همه سایتا گفتن برای انتقال بدن باید خیلی گرم باشه، من گردو و سیاه د ...

من ۵ ماه لب به سردی نزدم حتی مرغ کاهو خیار گوجه فقط و فقط گرمی غذا های گرم میوه های گرم عسل سیاه دونه همچی فقط طبع گرم اما هیچی به هیچی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آندو من لگنی بود تو سونو هیچی نشون نمیداد.....  البته من دردهای وحشتناک پریودی داشتم.... ...

من اصلا درد ندارم موقع پریودی شنیدم اونایی ک اندو دارن موقع پریودی خیلی خیلی درد دارن

عزیزم اگه میتونین خودتون یادبگیرین تزریق کنین.....  همسر من اصلا بلد نبود اما اولین تزریقایی ک ...

خیلی اصرار کردم که یاد بگیرن اما خب میگن دلشو ندارم .برا بیرون رفتن هم دودلم بخاطر پله ها .ممنونم که جواب دادین .خدا بچه هاتو برات نگه داره

خیلی اصرار کردم که یاد بگیرن اما خب میگن دلشو ندارم .برا بیرون رفتن هم دودلم بخاطر پله ها .ممنونم که ...

منم امپولای پانکچر را همسر میزد چندباری هم خودم زدم خودت اماده کن بگو بزنه بیرون رفتن سخته تو این اوضاع بگو فیلم ببینه یادبگیره حتی شده خدت بزن سعی کن بیرون نری

یا رب العالمین
منم امپولای پانکچر را همسر میزد چندباری هم خودم زدم خودت اماده کن بگو بزنه بیرون رفتن سخته تو این او ...

دلشو نداره خواهر .خیلی اصرار کردم اما بی فایده است .خودمم انوکسا رو به زور میزنم دیگه پروژسترون فک نکنم یعنی محاله بتونم .ساعت هفت ونیم صبح  درمانگاه خلوته نگرانیم بابت پله هاست

دلشو نداره خواهر .خیلی اصرار کردم اما بی فایده است .خودمم انوکسا رو به زور میزنم دیگه پروژسترون فک ن ...

خلوت درسته ولی اوضاع کرونا خیلی خطرناکه منکه دیکه میترسم.خواهری کسی نداری یادبگیره برات بزنه

یا رب العالمین
زینب جان دیروز برات پیام دادم.رفتم آزمایش غربالگری ریسک بالا زده.خیلی نگران شدم.البته کاری هم از دست ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم اما معمولا اول سلفری مینویسن. انشالله که جوابش خوبه. اگه شک داشتن تو جواب سلفری بعد میفرستن آمینو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ببخشید که من جواب میدم اما معمولا اول سلفری مینویسن. انشالله که جوابش خوبه. اگه شک داشتن تو جو ...

آهان.کاش اینطور باشه.از آمنیو میترسم.به خاطر احتمال سقط.ممنون لی لا جان

خدایا شکرت