2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
من خودم بشخصه چون ذخیره تخمدانم ممه سینال جواب نداد سری قبل اینبارگونال گیراوردم وپرگوریس هم خوبه.&n ...

کجا گونال گیر ا‌ردی منم برایه دوشنبه وقت دارم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

سلام بچه ها 

منم امروز انتقال جنين داشتم 

چون صبح زود بيدار شدم  و سابقه ميگرن هم دارم سرم خيلي درد ميكنه 

بنظرتون اشكالي نداره قرص مسكن بخورم ؟ 

يه استامينوفن ساده خوردم جواب نداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها  منم امروز انتقال جنين داشتم  چون صبح زود بيدار شدم  و سابقه ميگرن هم د ...

بسلامتی عزیزم 

نگو که میخوای ژلوفن بخوری🤐 طاقت بیار نخور قرص

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسي عزيززم  والا نصف يه قرص خوردم

یکم بخواب خوب میشه سرت

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم پس دوست داشتین و اگه تهرانین بد نیست یه ویزیت برین کلینیک آندونتریوز.... عزیزم سیکل لانگ صرفا ...

ممنونم میگم اگه اندومتریوز بودم هیچ علائمی نداشت؟ یا تو عکس رنگی مشخص نمیشد؟ یا تو هسترو؟

عزیزم شما خصوصی سزارین کردی 9تومن شد؟ اختیاری بوده دیگه؟ من نمیدونستم نی نیت به دنیا اومده قدمش مبا ...

ممنون عزیزم، بله خصوصی بودم با اتاق خصوصی این شد هزینم، سزارینم اختیاری نبود متاسفانه، به خاطر افت قلب جنین مجبور به سزارین شدم، اما کلا تفاوت سزارین و طبیعی یه تومن بودش

سلام بچه ها  منم امروز انتقال جنين داشتم  چون صبح زود بيدار شدم  و سابقه ميگرن هم د ...

مبارکه عزیز دلم 

نخوری بهتره 

استراحت کن انشاءلله زودی خوب میشی

خداجونم شکرت       
انشالله عزیزم, نمیدونم چمه هم عجله دارم واسه مامان شدن هم استرس زیاد. کاش یه داروبدن کم بشه.راستی دک ...

دو نفر دکتر جنین شناس داره که هردو خوبن.اما دکتر من دکنر نوری بود که احساس کردم بهتره.هم کارش هم اخلاقش

خدایا شکرت  
سلام عزیز دلم ببخشید میشه کمکم کنید  من امپول پروژسترون رو یخچال گذاشتم وقتی در میاوردم کمی سف ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 

ببین پروژسترون رو تو درب یخچال بذار که یخ نزنه 

کلا داروهای یخچالی تو درب یخچال باید باشن 

ترجیحا جدید تهیه کن

واسه آسپرين هم عزیزم فقط از این به بعد یادت نره، نگرانم نباش چون اثرش تا حداقل یک هفته هست

بچه ها الان کسی تو سایت مریض سهیلا عارفی هستش؟؟؟؟ میخوام بدونم الان چجوریه وقت دهیش و شماره ش؟؟؟

زنگ بزن به مطبش وقت بگیر۲۲۳۵۹۵۰۲ - ۲۲۳۵۹۸۹۲ - ۲۲۳۵۹۸۹۴

یا اینکه به دکتر ایمیل بزن وقت بگیر

یا از طریق اینستاگرام وقت بگیر

ممنون عزیزم از راهنماییت چون واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم .... 

عزیزم نهایتا از یک مشاوره ژنتیک بیرون از مرکز کمک بگیر که بی طرف باشه، ولی من اگر جای شما بودم هیچ وقت pgd و pgs نمیکردم مگر اینکه مشکل زمینه ایی داشتم مثل تالاسمی یا حالا سندروم داون در بچه های قبلی 

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍  ببین پروژسترون رو تو درب یخچال بذار که یخ نزنه  کلا دا ...

سلام عزیزم من آمپول پروژسترون یا آنوکساپارین که از داروخانه میخرم از تو قفسه های بیرون بهم میدن اصلا تو یخچال نمیزارن میگم عزیزم نکنه خراب باشه ولی خودم میگیرم تا میام خونه سریع میزارم در یخچال

خراب نیستن یعنی؟