2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
عزیزم من چیزی که اطلاع دارم اینه که pgs و pgd رو برای افراد خاص انجام میدن که یا خودشون مشکل ژنتیکی ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم گفتن یه سری انجام دادن جنینا مشکل سندرم داشتن...... 

شایدم من اشتباه برداشت کردم..... 

من چون دیدم تجربه شو داشتن فکر کردم شاید انجام بدن بهتر باشه چون بعد بارداری واقعا سقط کردن خیلی سختتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خداروشکر کلی براتون ناراحت بودم و دعاتون کردم انشاا...بسلامتی تو بغل بگیریش عزیزم

ممنون عزیزم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 😘😘 ۶ ساعت خوبه فاصله بندازم ؟ با معده خالی یا پر باشه یا فرقی نداره عزیزم؟

عزیزم استرادیول رو با شکم خالی اصلا نخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم اتفاقا تخمک با تعداد خیلی بالا همچینم خوب نیست.....  با نظر من ایده آترین تعداد همون ...

درست میگی عزیزم خداکنه برای من همون 10-12تابشه اینبار, اخه سری قبل کلا5تابود یکیشم خراب. 

لیلا جون من ازمایش غربالگری دومم دادم دکتر گفت انجام بدی بهتره 😐

ااا پس به من چرا مستقیم آنومالی نوشت؟ برام سلفری و آنومالی و اکوی قلب جنین مستقیم نوشت. اینجام دوستان گفته بودن سلفری بدین نیاز نیست آزمایش غربالگری دوم بدیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزدلم اما نا امید نشو......  ما به عنوان مادرای نمونه انتخاب شدیم.....  ضمنا اینطوری ب ...

قربونت برم شماچه ماهی عزیزم چه سعادتی بوداشنایی باشماها. 😘😘😍😍😍

درسته ازاین لحاظ خیلی خوبه مادرای نمونه ایم ولی من تاچی میشه میبازم بایدروحیموتقویت کنم که شما دوستان دارید زحمت شو میکشید. 😉😉

عزیزم استرادیول رو با شکم خالی اصلا نخور....  

سلام عزیزم چقد خوشحال شدم دوباره اومدی

نمیدونم منو یادت هست یا نه ۴سال پیش تو تاپیک بودمو ۳تاجنین انتقال دادم ک منفی شد

الان ۲۸سالمه واینسری با روزی ۸تااسترادیول و ۳تافرتیل سی ام آندومترم تا ۵بالاتر نرفت ک انتقالمو کنسل کردن

حالا بهم ۱۴ تا آمپول واریوپپتیل ۰/۱دادن روزی یکی

این آمپول برای چیه؟

وبنظرت چیکارکنم آندومترم بالا بره؟

۲تاجنین فریزی دارم ماله ۴سال پیشن و ۱۶ سلولی ان و مورولا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ااا پس به من چرا مستقیم آنومالی نوشت؟ برام سلفری و آنومالی و اکوی قلب جنین مستقیم نوشت. اینجام دوستا ...

خیلیا میگن نیازنیس نمیدونم والا  دکتر نوشت دیگه منم انجام دادم ۹۸تومنم هزینش شد زیاد گرون نبود حالا ...منم ۸ آذر آنومالی دارم ولی اکوی قلب ننوشتن برام 

عزیزم والا من ذخیرم همونطور که گفتم 1/4 بود دو بار پانکچر که شدم بار اول دو تا جنین شد از 6 تخمک و ب ...

منم سری قبل 1/5بود با یک بار پارکور اینطور1/2شده تازه. 

من سری قبل تقویتی فقط امگاود وفولیک اسیدخوردم همسرمم ال کارنتین وسینال زده بود. 

طول دوره هم فقط سینال وهاش ام جی وستروتایدداشتم که بنظرم سینال اصلاجواب نداد. 

اینبارطول دوره ام لانگه ال دی خوردم دوماه باپروژسترون الانم که پریودم 7روزگذشته وبازنشدم قرارشدامپول بزنم. 

داروهای خودم اینبارازسه ماه قبل امگا3,ردکیوتن, د3,امپول نروبیون, فرتیل اید, اوابوست یدونه, dhea50 یدونه اینهارودارم. 

همسرمم کیوتن وفرتیل سان ام. 

مشکل انعقادیم دارم که بعدانتقال انوکساپارین میزنم. اینبار دیگه نمیدونم. 

اینسری ازقبل بزور چندتاگونال پیداکردم وپرگوریس اونهاروبزنم

علائم های شما چی بودد بعد انتقال؟

هیچی😓تازه من خونریزی و لکه بینی داشتم هیچ امیدی به مثبت شدن نداشتم فقط خوابالو شدم  و معده درد که قبلا هم سابقه شو داشتم  الان که هفته پنجمم علائم خاصی ندارم 

خدایا خودت مواظبش باش
آخه پس چرا میگن معمولا تو این سنین ریسک سندرم داون میزنن.؟من ۴۱ هستم.برام ریسک بالا زدن.خیلی نگران ش ...

عزیزم نگران نباش سلفری بدی خیالت راحت میشه.... 

فکرای خوب بکن.... 

عزیزم من سه ماه بعد خراش (با هیسترو) انتقال داشتم.....  خراش تو مطب ماندگاریش میگن کمتره اما ب ...

بعد خرلش انتقالتون مثبت شد؟؟

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
هیچی😓تازه من خونریزی و لکه بینی داشتم هیچ امیدی به مثبت شدن نداشتم فقط خوابالو شدم  و معده درد ...

عزیزم از بارداریت لذت ببر همونجوری بدون علائم😁🧡🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستای گلم .. بچه ها من خیلی واسه اینکه درمانو شروع کنم عجله دارم😁😁😁 بهم گفتن دومین روز پر ...

عزیزم اصلا پریودت رو دستکاری نکن.... 

بذار خودش بیاد.....