2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دوستان من پیام هایی که تو خصوصی برام میاد رو نمیتونم ببینم، فقط نوشته مثلا 4 تا پیام شما هم همین مش ...

فکر کنم سایت مشکل داره منم پیامای قبلیم نیستن هیچکدوم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بیستم ماه قبل هیستروسکوپی و خراش اندومتر انجام دادم و احتمالا همین هفته ک بیاد انتق ...

نه عزیزم خراشی که با هیسترو باشه میگن تا سه ماه اثرش هست، انشاالله که مامان میشی این سری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره دردش اذیت کننده است. البته من سری آخر البرز دارو گرفتم خیلی از اسوه بهتر بود. من 17 هفته ام داره ...

آخی عزیزم ان شاالله این دفه که میری هم چی اوکی باشه و دارو ها تو کمتر کنه من که همش میخوام از زیر دارو خوردن در برم اخرش هم نمیشه مجبوریم استفاده کنیم..ولی خدا روشکر به نی نی دار شدنمون می ارزه ..الهی نی نی کوچولوت بسلامتی بغل بگیری عزیزم😍😍

دوستان من پیام هایی که تو خصوصی برام میاد رو نمیتونم ببینم، فقط نوشته مثلا 4 تا پیام شما هم همین مش ...

منم کسی درخواست دوستی بده نمیاد برام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخی عزیزم ان شاالله این دفه که میری هم چی اوکی باشه و دارو ها تو کمتر کنه من که همش میخوام از زیر دا ...

ممنون عزیز دلم. همچنین. حالا من مشکلم با آمپول کمتره. قرص اذیتم میکنه اما قطعا به نتیجه اش می ارزه 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم خراشی که با هیسترو باشه میگن تا سه ماه اثرش هست، انشاالله که مامان میشی این سری

واقعا؟؟؟؟خداکنه😍

اخه خود دکتر گف سیکل قبل سیکلی ک میخای داروبگیری واسه انتقال باید خراش بدی

بعد یسوال دیگه...شرمنده ک میپرسم خیلی خیلی معذرت میخام..بعداینکه دوهفته از خراش گذشته وخونریزی نداشته باشی نزدیکی داشتن بده؟ بی اثر نمیکنه خراشو؟

بازم معڋرت

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
سلام عزیزم یه سوال الان ماها که دی اف ای همسرامون بالاس پی جی اس خوب نیس؟ من سری پیش پی حی اس کردم ک ...

عزیزم من چیزی که اطلاع دارم اینه که pgs و pgd رو برای افراد خاص انجام میدن که یا خودشون مشکل ژنتیکی دارن یا سابقه یک سری مشکلات ژنتیکی 

برای dfi که دیگه اصلا به صرفه نیست و منطقی هم به نظر نمیاد

من در این حد میدونم و خودم هم بخوام انتقال بدم با وجود dfi بالا بقیه جنین ها رو عمرا این کارو انجام نمیدم

سلام عزیزم من دکتر بهم دوتا استرادیول داده یکی استرومارین دو تاشو باهم و یکی دیگشو با فاصله یک ساعت ...

عزیزم نمیدونم جواب شما رو دادم یا نه 

اگر تکراری بود ببخشید 

از این به بعد بین استرادیول ها فاصله بنداز گلی 

اگر اثر بد داشت که قرار نبود انتقال بدی، پس خاطرت جمع 

اما از الان به بعد بهتره همزمان نخوری

@زینبی_بابا     ببخشید عزیزم من همش سوال دارم😶😶😶 زینبی جون میگم نی نی دنیا بیاد خب ت ...

نه بابا گلی اصلا برای بهداشت نامه نمیخواد 

تو کارت بچه نمی نویسن ivf، شما خاطرت جمع

شک نکن کلی از دوستان و آشنایان با همین روش رفتن جلو و هیچ کدوم از ماها نفهمیدیم، شک نکن

شما هم با خیال راحت، حتما موقع زایمان بگو ivf بودی، فقط تاکید کن پرستارها دهن لق بازی نکنن، اونا کاملا توجیه هستن. اصلا حتی یک نفر هم از دوستان اینجا نیومدن بگن روز زایمان خانواده فهمیده ivf بودیم، الکی ترس برای خودتون نسازید😅😅😅😅🙈🙈🙈