2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
محلقا جون بهتری؟  شما بعد انتقال استراحت مطلق بودی؟ چیکارا کردی؟ حموم و اینا میرفتی؟

سلام عزیزم شکر بهترم هنوز لکه بینی دارم  

استراحت مطلق اره چون مامانم همه کارامو میکرد هیچ کاری اجازه نمیداد انجام بدم 

یه بار روز هفتم رفتم حموم چند روز بعدش هم رفتم دقیق یادم نیست 

خدایا خودت مواظبش باش
استراحت کن عزیزم. کمرت رو گرما نده منظورم کیسه ابجوش ایناست. نباید بذاری. اما لباس گرم بپوش و استراح ...

دیروز یکم کیسه ابگرم گذاشتم نمیدونستم بده فعلا که دردش همونطوره فقط اومده تو پام کمرم فقط یکم گرفتگی داره منتظرم شنبه برم انومالی بعد برم پیش دکتر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بدتر استرس عقب میندازه به خودت استرس نده منم منتظرم پری جون تشریف بیارن وقت بگیرم نمیدونم چرا ...

اره واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن ایشالله شما ومنم زودترپریودشیم اخه من کارمم سختتره بایدازقبل بلیط هواپیما بگیرم برم تبریز. 

راستی شما قبلاهم میکروشدی? میخوام من اینباربگم هرچی لازمه بکنن پی ار پی, پی جی اس و... 

نگران نباش گلم مطمئنا داره میاد که لک داری والا من قبلا یه ده تایی خوردم چندان عوارضی نداشت برام ای ...

اهان ایشالله بیاد امروز که درداش اومده خداکنه تافردا بشم بلیط بگیرم واسه شنبه بیام دکتر. 

خداروشکرواست عوارض نداده من که افتضاح شدم باهاش دکترم گفت سریع قطع کن. 

اره منم اتفاقا پره پربودم ولی گفتن نیازنیس 😐تعجب کردم دکتر صدری رفته بودم..چندروز پیشم که رفتم گفت ...

منم هم ان تی هم آنومالی گفتن مثانت خالی باشه😊😊😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قبلش هیچی فقط من برا پانکچر از دوم تایازدهم روزی ۱۵۰ واحد سینال زدم سهتا هم اورگالترون و دوتاهم ازاد ...

اهان, منم سینال داشتم بنظرم هیچ جواب نداد واسم. 

اینبار شما پی جی اس اینهاکردی؟ یاخراش وپی ارپی؟ 

من میخوام رفتم همروبگم هرکدوم لازمه بکنن درصدبالابره. 😐😐

ذخیره من به شدت رو به کاهش بود.نمیدونم چرا من 1/96بودم که دکتر گفت بد نیستی ولی طی نه ماه بدون هیچ ...

مگه ذخیره وپریودنشدن ربط دارن به همدیگه؟؟؟؟ 😭😭😭

منم 24سالمه ذخیرم1/2شده بهمن ماه1/5بودقبل پانکچرم. 

پوف الان اینماهم میخوام سیکل شروع کنم

عزیزم ذخیره من قبل شروع 1.4 بود....  با همون ذخیره سه بار پانچر شدم.... بعد دو بار پانکچر 1.1 ...

سلام عزیزم خوبی انا جان؟ میشه جوابموبدی.؟😥😥

منم دقیقا قبلاذخیرم1/5بود بعدیکبارپانکچر الان شدم1/2بنظرت چطوره؟ اینماه هم سیکلموشروع میکنم. 24سالمه سری قبل کلایک جنین تشکیل شد. خیلی استرس دارم اولش که جواب ازمایش گرفتم افسرده بودم چندروزفقط گریه کردم

اهان ایشالله بیاد امروز که درداش اومده خداکنه تافردا بشم بلیط بگیرم واسه شنبه بیام دکتر.  خدار ...

استرس نداشته باش ان شاالله که خدا کاراتو خیلی خوب ردیف کنه و بیای به نتیجه برسی گلم🥰🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
استرس نداشته باش ان شاالله که خدا کاراتو خیلی خوب ردیف کنه و بیای به نتیجه برسی گلم🥰🥰

ممنون عزیزم دعاکن اینبار تخکمام بیشترشن ولی برای انا جونم خوندم انگارخواستن تخمک بیشتریه معجزه میتونه باشه باذخیره1/2چون اناهم اینطوربودن وتخمک6یا10تابوده. بیشترازایناس استرس میگیرم. 😭😭😭

قربونت برم خیلی لطف داری شمادکترت موسی پور بوداره؟ انشالله که بزودی مامان شی خلاص

سلام عزیزم خوبی؟؟ صبحت بخیر.  حال نی نی گل چطوره؟ وای عزیزم خیلی به دعات نیازدارم دعاکن شادن ج ...

سلام مهربون جون😙😙😙 صبح شما هم بخیر

نی نیم خوبه خداروشکر

چشم عزیزم حتما، به امید خدا دیگه این سری میشی مامان مهربون😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام زینب جون.منظور شما فقط زایمان طبیعی هست یا بعد از سزارین هم ممکنه پیش بیاد؟

عزیزم هموروئید بعد از زایمان بوجود میاد، فرقی هم بین طبیعی و سزارین نداره 

برای همه هست یکی کمتر یکی بیشتر🥴🥴🥴