2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
هر کی پیام منو میخونه تو رو خدا برام دعا کنید فردا ساک رو داخل رحم ببینه دکتر 

استرس نداشته باش عزیزم ،انشالله همه چی به خوبی پیش میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تورک_آنا     @زینبی_بابا     دوستان من بتام روز ۱۲   ۲۹۳ روز پ ...

عزیزم میلیمتری نمیشه نظر داد چون یه دونه جنین انتقال ندادن که این محاسبات خیلی بشه روش زوم کرد..... 

در کل میگن بتا هر 24 الی 48 ساعت دو برابر میشه.... 

یعنی ممکنه برا یکی هر 30 ساعت دو برابر بشه برا یکی هر 40 ساعت و.... 

تازه این قانون اگه درست باشه برای یک عدد جنینه وقتی دو تا میشه، بتای اول میتونه مال دو تا جنین بوده باشه بعد مثلا یکی متوقف بشه و این ضریب بالا پایین بشه..... 

به نظر من الان تنها کاری که میتونی بکنی فکر + و توکله و اینکه حواست به علایمت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هر کی پیام منو میخونه تو رو خدا برام دعا کنید فردا ساک رو داخل رحم ببینه دکتر 

انشالله داخل رحمه عزیزممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب خداروشکر خوبه ایشاالا به نتیجه برسی دی آف ای تکرار نکردی؟

سلامت باشی عزیزم،،نه هنوز تکرار نکردیم 11 اذر ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بسلامتی عزیزم ایشالا که مثبتی عزیزم😍😍

ممنونم عزیزم ایشالا😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دکترتون کیه ؟ معمولا به کسایی که مشکل ایمنی دارن تجویز میکنن  راستی عزیزم الان چند روز این دا ...

طرازی

راستش نمیدونم. سر این انتقال انقد قرص و آمپول داشتم اصلا حساب همه چی از دستم در رفته.

آره فاکتورهای ایمنیم یکم لب مرز بودن. روزی دو تا میخوردم. ولی یادم نیست از کی.

چطور؟ باید فاصله بیفته بین مصرفش که قطع کرد دوباره میخواد شروع کنه؟

والا من تجربه شخصیمو بگم.....  من سیکلم 26-27 نهایت 28 روزست یعنی سالهاست اینطوره.....  ...

سلام تورک آنا جونم💜

اول اینکه کلی ذوق کردم تو قسمت نوتیفیکیشن اسمت رو دیدم و دیدم که جواب کامنت من رو دادی😘

فکر میکردم دیگه کلا به تاپیکت سر نمیزنی ، پس میشه سیکل ۲۶-۲۷-۲۸ روزه باشه و تخمک گذاری دیر باشه  ، 

ممنون از پاسخت 🌹🌹❤

عزیزم سی دی مارکر روی تشکیل جنین اثر نداره  برای انتقال هم خدا رو شکر داری میخوری که بدنت آماد ...

خدا خیرت بده امیدوارم کردی زینبی جون،،پس به دکترم میگم با مسئولیت خودم واسم انتقال بدید

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏