2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم عباسی رفتیم و برای شروع سیکل سه ماه کتوتیفن، اسپیمن، اسیدفولیک تجویز کرد. حتما خداروشکر همسرت ...

سلام دکتر عباسی همین قرصا رو ب شوهر من داده مشکل شوهرت چی بود؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام دوستان،  شخصی بوده تو دوره بارداریش آمپول آنوکسا پارین تزریق کنه و بعد از زایمانشم دکتر گف ...

بله عزیزم..... 

من ۶ هفته بعد زایمان داشتم.... 

البته بعد زایمان بعد خوب شدن زخمم تزریق شروع شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای عزیزم😍.خدا براش نگهشون داره فکر کنم اون مثل ما حاد نبوده وضعیتش که ای وی اف کرده ما همون ای و ...

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن.... 

شرایط مارو بخونین میبینین چطور غیر ممکن ممکن میشه.... 

من و همسرم هر دو کلکسیونر مشکل بودیم..... 

اما بخواد بشه میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم.....  من ۶ هفته بعد زایمان داشتم....  البته بعد زایمان بعد خوب شدن زخمم تزریق ...

ممنونم عزیزم،  به من گفتن بعد از ۲۴ ساعت بعد زایمان تا چند روز باید تزریق کنم البته من مشکل انعقادی ندارم،،،،  خونریزی بعد زایمان زیاد نمیشه؟؟؟

عزیزم اون بنده خدا هم دقیقا مثل ما بوده، سالها در انتظار بچه، بار اول هم سقط داشت  تمام ماها و ...

زینبی جون به خدا من خودم هنوزم نمیدونم پسرم چطور اومد تو دلم..... 

وایرلس بود.... 

بلوتوس بود..... 

ببخشیدا اصلا یه بار بیشتر نبود تو اون ماه.... 

اصلا به حساب کتاب خودم تایم تخمکگذاریم نبوده.... 

خلاصه فقط میتونم بگم بخواد بشه میشه..... 

دارو چیا بهت دادن؟

هیچی ، گفت همونارو بزن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
میگم یه سوال فنی درمورد نی نی سایت و تیکر بارداری. من تیکر رو فعال کردم اما الان پیام دادم چیزی نشون ...

عزیزم تیکرتتتتتت مبارک..... 

من که میبینمش..... 

زینبی جون به خدا من خودم هنوزم نمیدونم پسرم چطور اومد تو دلم.....  وایرلس بود....  بلوتو ...

سلام اناجون . من چند روزه پایین کمرم احساس گرفتگی میکنم امروزم که بیشتر تحرک داشتم ی خورده بیشتر شده نگرانم😪به ماما گفتم میگه اصلا طبیعی نیس اخه درد پریودی نیس نمیدونم چرا اینجوری گفت😕