2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای عزیزم😍.خدا براش نگهشون داره فکر کنم اون مثل ما حاد نبوده وضعیتش که ای وی اف کرده ما همون ای و ...

عزیزم اون بنده خدا هم دقیقا مثل ما بوده، سالها در انتظار بچه، بار اول هم سقط داشت 

تمام ماها وقتی ناباروری داریم، فکر می‌کنیم عمرا اگر بشه ولی بعد از بارداری انگار بدن ما هم بی جنبه میشه و تا یه اسپرم سالم پیدا میکنه میگیره🤣🤣🤣🤣

بعد اصلا انگار جلوگیری هم بلد نیستم 🙈 🙈 🙈 🙈 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون انشالله توهم دوهفته دیگه جواب مثبتتو بگیری

مرسی عزیزم انشالله 🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گلم میبینم اخراییی راهییی انشالله بخیر خوشی گل دخترت رو بغل بگیری‌و لذت  مادر بودنت رو ببر ...

سلام الهام جون ممنون  خودت خوبی دختر نازت خوبه 🤩🤩

بله خداروشکر آخراشه قسمت همه منتظرا به راحترین شکل 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله منفی بودم تا داروهامو قطع کردم فرداش پری اومد

عزیزم‌ناراحت‌نباش

دفعه‌بعدقطعا‌مثبتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یعنی اگر سن زیر ۳۰ سال باشه انجام نمیدن ؟

حدود سی رو انجام میدن.

نت هم یه بار سرچ کردم. دو تا از شرایطش رو نوشته بود سن 33 و جنین ضعیف.

البته اینجا برای اکثر جنینا انجام دادن شاید بعضی مراکز شرایط خاصی ندارن و برا همه انجام بدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بعد از انتقال درد زیر دل عادیه ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بازهم نفهمیدم منظرتونو مگه براهمه اینجوری نیس؟

عزیزم سیکل طبیعی یعنی بدون داروی هورمونی مثل استرادیول سیکل رو پیش میبرن. میان لتروزل میدن و گاهی اوقات hmg و بعد که فولی به اندازه مورد نظر رسید آمپول ازاد سازی میدن و بسته به سن جنینت چتد روز بعد انتقال میدن برات. این طوری بدن فکر میکنه این جنینی که وارد بدن شون شده حاصل لقاح اون تخمکیه که ازاد شده. من خودم دومین انتقالم بخاطر اینکه بدنم به سینافکت و ال دی حساسیت شدید نشون داد برام سیکل طبیعی انتخاب کردن.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
شما دفعه اول که پانکچر کردی داروی تقویتی ندادن بهتون؟

برا خودم نه ندادن. تهران هم ندادن. 

برا مرد، ارولوژ اصفهان همیشه دارو میده ولی ارولوژ رویان نمیده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما دفعه اول که پانکچر کردی داروی تقویتی ندادن بهتون؟

تازه من مطب میرفتم و ندادن. کلا کمتر دکتری ب مکمل معتقده. فقط اسیدفولیک و ویتامین دی مینویسن