2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
من زنگ زدم پرسیدم گفت بیا این ماه خراش بده وعکس رنگی بگیر وماه بعدانتقال 

عزیزم‌دوباره‌آزمایش‌دادی؟

نتیجه‌‌چی‌شد؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اخه گفتن فردا برم.گفتن روز ششم وهفتم هم داشتیم که انتقال دادن

دو روز پیش از تجربه خودم بهت گفتم، ولی توجه نکردی

جنینی ک ضعیفه تا روز پنجم نمی مونه و از بین میره

ولی میزارن تا روز ششم داخل انکباتور بمونه و روز ششم بهت خبر میدن ک رشد نکردن و از بین رفتن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم من انتقالم دو مرحله ایه سه تا دیروز انتقال دادم دوتا هم‌ فردا  دکتر خوبیه به نظرم ف ...

یعنی پنج تا جنین انتقال دادی گلم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خانمی چطور متوجه شدی رحمت عفونت داره ؟ترشح داشتی ؟

هیسترو‌شدم..تشخیص‌چسبندگی‌داده‌بود

دکترم‌‌‌‌‌ازآندومتر‌نمونه‌گرفته‌بود‌فرستاده‌بودآزمایش‌گاه

جواب‌پاتولوژی‌نشون‌داد‌یه‌لایه‌تورحمم‌عفونت‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم آمپول تو سیکلت مهمه اما خوب سونو بری با توجه به شرایطت مشخص میشه.....  الکی به خودت استر ...

من تو سیکل انتقالم امروز ک اون امپول زدم 4-5 روز دیگه پری بشم داروهای اصلی رو شروع میکنن 

نمیدونم اناجون از ظهر دارم گریه میکنم همش میگم بزم دوباره متخصص برام بنویسه دو دلم خدایا بسه دیگه امتحان بخدا خسته شدم

اخه چیکار کنم اونجا کی جواب منو میداد

درست میگی عزیزم،مرکز مشتاق خیلی رو اعصابه ،هیشکی جواب آدم رو نمیده ،فقط باید تماس گرفت که اونم مهلت حرف زدن به آدم نمیدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب نمیدونم به کی بگم دکترم هم نمیدونست.نظر جنین شناس بوده که بلاست بشن

من خیلی بهت گفتم با بلاست موافقت نکن. خود جنین شناس هم میدونه جنینای ضعیف بلاست نمیشه و هیچ زحمتی براشون نمیکشه. حداقل سه روزه ضعیف رو هچینگ کنن و انتقال بدن. 

متاسفانه مرکز اصفهان، پدر و مادر جنین هارو نامحرم میدونه و زورش میاد از کیفیت و جزییات جنین ها حرف بزنه! 

جنینای من قابلیت انتقال سه روزه رو داشتن ولی قبل از میکرو نسخه ی بلاست روتجویز کرد!!! هنوز جنین تشکیل نشده میگه باید بلاست بشه

ولی تهران بهم گفتن وقتی جنین تشکیل نشده نمیدونیم چی ان کیفیتشون چیه ک دستور بلاست نمیدیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیسترو‌شدم..تشخیص‌چسبندگی‌داده‌بود دکترم‌‌‌‌‌ازآندومتر‌نمونه‌گرفته‌بود‌فرستاده‌بودآزمایش‌گاه جواب‌ ...

انشالله که خیلی زود برطرف بشه ،منم فکر میکنم دچار عفونت شدم البته از طریق معاینه متوجه شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم انشاالله قسمت شما  هم بشه .

فدات گلی جون😍😍😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
با ازمایشگاه تماس بگیدم؟دیروز زنگ زدم کسی جواب نداد

باید با جنین شناسی صحبت کنی

من خیلی بهت گفتم با بلاست موافقت نکن. خود جنین شناس هم میدونه جنینای ضعیف بلاست نمیشه و هیچ زحمتی بر ...

خوب منا روز سوم گفتن باید بلاست بشن .منم که موافقت نکردم از منکه نظر نپرسیدن گفت برو سه شنبه بیا خوب من چی بگم

یا رب العالمین