2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
به به چه عالی ماشاالله 😍😍😍 میگم عزیزم من ۶ تا نی دارم که داخل هر کدوم ۳تا جنین دارم کیفیت جنین ه ...

از ۱۹تا ۱۱تاش آ بودن.مرکز ما۳روزه فریز میکنه انتقال دادنی میزاره بلاست شن.انشاله حتما میگیره منم به اصرار خودم ۳تا انتقال دادم میترسیدم ۳قلو باشه.ولی به خاطر احتمال زیاد مثبت شدن گفتم ۳تا.البته اینم بگم واسه من بلاست بودنا.واسه تو فک کنم ۳روزه هستن

البته سه روزه فریز شدن حالا برام جای سواله که همون سه روزه انتقال میدن یا میذارن بلاست شن بعد؟ اگه م ...

به نظرم خودت بگو بلاست کنن.تومرکز ما ۳تامیزارن بلاست شه اگه همشون بلاست شدن یکیشو دوباره فریز میکنن.ولی بعضی ازبچه ها گفتن بعضی مراکز میندازن دور.باید خودت حواست باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سال ۹۴ بود داروهام سینال ۷۵ بود با هاش ام جی ولی قبلش پردنیزولون هم داشتم بار سوم  که هایپر ...

بار سوم ک فقط سینال زدید.

نپرسیدید چرا فقط سینال؟

نتیجه پانکچر سومتون چی شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چ جالب نمیدونستم فقط پیام اومد ک اماده ست. مرسی عزیزم.

قربونت گلم،آره تمام آزمایشات اونجا هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله. 😍😍😍واسه هممون.  راستی شمامکرزخصوصی بوده هزینه اش چندراومد؟ من قبلادولتی بودم اینبا ...

من مشتاق اصفهان پانکچر شدم ولی ویزیتام مطب بود.. پارسال بود اگه اشتباه نکنم ۶۴۰۰ برا روز پانکچر پرداخت کردیم. ک وقتی جنینام اوت شد و انتقالی نداشتم. ۱۴۰۰ رو پس دادن. فکر میکنم این یک و چهارصد برا فریز بوده.

امسال گرونتر شده. این هفته یکی از دوستان برا پانکچر هفت و خورده ای داد.

البته متوجه شدم هزینه های مشتاق، از تهران بیشتره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من سال ۹۴ بود داروهام سینال ۷۵ بود با هاش ام جی ولی قبلش پردنیزولون هم داشتم بار سوم  که هایپر ...

شما اطلاع داری سینال قویتر یا هاش ام جی؟

پس چی میشه که برای بعضیا منفی میشه.  خیلی بده این همه دارم آمپول میزنم و کبود میشم خدای نکرده ...

انشالله که مامان میشی ،چرا از همین اول موج منفی میفرستی ،برای اون منفی شدن هم میدونم جنین لانه گزینی نمیکنه ولی اینکه بعدش چی میشه رو نمیدونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جنین های من الان یعنی چجورین🥺🥺 خدایا همش استرس

تا میتونی پیگیر باش.

جنین های من الان یعنی چجورین🥺🥺 خدایا همش استرس

انشالله دلت شاد بشه❤👶