2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
اره واقعا خیلی بده منم کلا یک بار بالا اوردم همش تهوع دارم شمادیگه روزای اخریه که فسقلی تودلته بیاد ...

قربونت عزیزم 👩‍❤️‍💋‍👩

انشاالله قسمت همه منتظرا 

شما هم کم کم تهوعتون رفع میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ,من که پاک قاطی کردم هرلحظه حس کرونا میگیرم الکی. خدا خودش ریشه کن کنه این ویروس منحوس رو.&n ...

آره هم چنان منتظر نشستم ولی خیییلی ناز داره 🤪😅😅

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه عزیزم اینبارمیخوام قسمت شه برم تبریز. خداخودش بهمون کمک کنه, توهم زدم اینبار خخخ میگم خدایا دوقلو ...

چ خوب همینجور انرژی مثبت بفرست، قطعا دوقلو میشه👶👶❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت عزیزم 👩‍❤️‍💋‍👩 انشاالله قسمت همه منتظرا  شما هم کم کم تهوعتون رفع میشه

ایشالا که اینطور باشه چون بدتر شدم اصلا حالم خوب نیس ...عزیزم رفتم صدری دکتر گفت ۱۰۰درصد پسره دیگه پرنسس قسمتم نبود ایشالا همه نینیا سالم به دنیا بیان برای منم دعاکنید به سلامتی بگذرونم این دوران رو .

@تیاراتیام    عزیزم بیا از خودت خبر بده تاریخ زایمان بهت داد دکترت 

خوبی ؟ 

رها جونم فکر کنم تا الان زایمان کرده باشه نتونستم صداش کنم انشاالله نی نی شو سالم بغل کرده باشه 💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم    

شاید اسپرم های شوهرت کیفیتش خوب نبوده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ایشالا که اینطور باشه چون بدتر شدم اصلا حالم خوب نیس ...عزیزم رفتم صدری دکتر گفت ۱۰۰درصد پسره دیگه پ ...

عزیز دلم انشاالله که سالم به دنیا میاد و سر وقت 

اصلا جنسیت برات مهم نباشه من بارداری قبلیم هم دختر بود هم پسر ولی چی شد ؟؟ بسپار دست خدا هر چی که واست خیره همون میشه 

انشاالله نی نی سوم یه پرنسس زیباست 🤩🤩

الانم خوبه که پسرت داداش داره تنها نیست پشت همن 

تهوعت هم بهتر میشه ببین من چیزای ترش میخوردم بهتر بودم مثل لواشک و آلو 

امتحان کن اصلا غذای چرب نخور خیلی هم با معده خالی آب نخور چون تهوع رو زیاد میکنه 

عزیز دلم انشاالله که سالم به دنیا میاد و سر وقت  اصلا جنسیت برات مهم نباشه من بارداری قبلیم هم ...

مرسی عزیزدلم نه واقعا دیگه جنسیت برام مهم نیس ایشالا سالم باشه فقط ..ایشالا گل دختر شماهم سالم بیاد بغلت ...آب که اصلا نمیتونم بخورم حالم بدمیشه درکل چیزای ترش میخورم ممنون ازراهنماییت عزیزم امیدوارم حداقل تا یه ماه دیگه بهتر بشم 

سلام خانما من امروز انتقال داشتم رفتم مرکز گفتن کنسل شده از۸تا تخمک ۳تا جنین تشکیل شده قابلیت انتقا ...

عزیزم حتما همین امروز پیگیر باش. اخه چرا دقیقازشون سوال نکردی ک چرا قابلیت ندارن؟ میخان بزارن بلاست بشه. خدایی نکرده اگه زبونم لال بلاست نشن ....

حتما حتما زنگ بزن یا حضوری برو و یا از دکتر زنانت بپرس ک چرا سه روزه انتقال نمیدن؟ اخه جنینی ک رشدش تا روز سوم خوب نباشه چرا میخان بزارن برا بلاست!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزدلم نه واقعا دیگه جنسیت برام مهم نیس ایشالا سالم باشه فقط ..ایشالا گل دختر شماهم سالم بیاد ...

دقیقا منم اب میخورم همینطوریم الانم باورت میشه همینه بعضی وقتا انقدر تشنمه ولی با ترس و لرز آب میخورم همش میترسم تهوع زیاد بشه 

انشاالله تا یه مدت دیگه خوب خوب میشی 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

دقیقا منم اب میخورم همینطوریم الانم باورت میشه همینه بعضی وقتا انقدر تشنمه ولی با ترس و لرز آب میخور ...

اره واقعا من حسرت به دل موندم یه دولیوان اب بخورم وتهوع نگیرم ..شمادیگه داری راحت میشی ازتهوع 😉

سلام خانما من امروز انتقال داشتم رفتم مرکز گفتن کنسل شده از۸تا تخمک ۳تا جنین تشکیل شده قابلیت انتقا ...

من دفعه قبل قرار نبود انتقال بدم و قرار بود دو ماه برام فریز کنن. هشتا جنین داشتم و بدون اینکه درمورد گرید و کیفیتش بهم اطلاع بدن گذاشتن تا روز پنجم. روز پنجم هم گفتن هیچ کدوم رشد نکرد و اوت شدن..

بنظر من اصرار کن بهت انتقال بدن بگو دارو مصرف کردم و نمیخام شانسم از بین بره

من دفعه قبل قرار نبود انتقال بدم و قرار بود دو ماه برام فریز کنن. هشتا جنین داشتم و بدون اینکه درمور ...

جنین های من الان یعنی چجورین🥺🥺 خدایا همش استرس

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍