2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
ممنون جانم، آره دیگه زیادی سحر خیز بودش، ان شاالله شما هم به سلامتی دوران بارداری را بگذرونی و گل پس ...

عزیزم قدم گل پسرنازتون مبارک باشه ..من وقتی پارسال عضو نینی سایت شدم بایه کاربری دیگه درمورد ای وی اف وپی جی دی تاپیک زدم شما وعروس کوچولو اولین نفرایی بودین که اومدین و راهنماییم کردین تازه مثبت شده بودی شما 😍 خداحفظ کنه نینیو براتون 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعه های قبل چقدر طول کشید انتقالتون؟بعدش چه توصیه هایی بهتون کردن؟

تاکیید داشتن یبوست نشیم. همین. میگفتن استراحت مطلق لازم نیس و دوش هم میتونید از فردا برید اما من تا یه هفته حمام نرفتم و استراحت بودم. فقط برا دستشویی و غذا پا میشدم. تا سه روز اول غذا رو هم رو تخت میخوردم اما بعدش تا اشپزخونه سر میز میرفتم برا سه وعده غذاییم. نماز هم سه روز اول نیمه خوابیده خوندم بعدش نشسته.راستی موبایل و اینترنت هم خوب نیس. و اگه وای فای هم دارید خاموش باشه.

عزیزم قدم گل پسرنازتون مبارک باشه ..من وقتی پارسال عضو نینی سایت شدم بایه کاربری دیگه درمورد ای وی ا ...

ممنون عزیزم، خدارو شکر که تونستم بهت کمک کنم، شما هم ان شاالله نی نی تون را به سلامتی بغل بگیرید

ممنون عزیزم، خدارو شکر که تونستم بهت کمک کنم، شما هم ان شاالله نی نی تون را به سلامتی بغل بگیرید

مرسی عزیزدلم الهی آمین 😍من دی پانکچر شدم اگه همونموقع انتقال میدادم وباردارمیشدم الان فسقل منم به دنیا میاد قسمت این بود قرن جدید به دنیا بیاد 😍

🤣🤣🤣 مام عزیز همه درگیر شدیما  منم انشاالله میرم برای هیسترو خراش

من هنوز نمیدونم برم دکتر چه تصمیمی برام داره

میخواستم خودم پیشنهدبهش بدم البته هیسترو رو دودلم ولی خراش رومیخام

سلام عزیزم.فقط اونجا بعد پی آر پی گفتن ۲۰ دقیقه ای دراز بکشید.هیچ دردی نداشت.مثل معاینه.چند ثانیه طو ...

مرسی خانومی . چون تنهام کسیو ندارم کمکم کنه نگران بودم .سه شنبه انتقال دارم باید برا چند روز غذا اماده کنم .خیالم راحت شد پس استراحت لازم نیست .خدا خیرت بده

نمیدونم بعضیا میگن نداشتن

شاد و امیدوار باااش🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍