2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
انشاالله سری بعد مثبتی💋💋💋 من سه شنبه میرم مطب میگم منو هیسترو کن  من پی سی او شدیدم ذخیره ...

ایشالا هردومون

خوبه که ذخیرت بالاس اتفاقا تو این موارد به نظرم پی سی ااو بودن چیز بدی نیست اصلا

من توی سیکل پانکچرم فقط سینال بود چندورز اخر ستروتایدو hmg دوتا  و hcg که اخرش بود.

من سبکل قبلی ذوزای اول هاش ام جی داشتم

این سیکل رویان میرم. ماما تا روز نه سیکل فقط سینال نوشت و گفتم بعدش بیام هاش ام جی میدید. گفت نه فقط ستروتاید اضافه میشه.

منم سیکلو شروع نکردم تا ماه دیگه برم با دکتر صحبت کنم

شما کدوم مرکز بودی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ده روز روزی دوتاسینال داشتم سه روزش اورگالترون هم زدم.ازادسازی هم hcg زدم

از دکتر نپرسیدی چرا فقط سینال داده؟ چرا هاش ام جی نداد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من سبکل قبلی ذوزای اول هاش ام جی داشتم این سیکل رویان میرم. ماما تا روز نه سیکل فقط سینال نوشت و گف ...

به نظرم هرکسی با توجه به بدنش دکترا دارو میدن بزار کار خودشونو بکنن ما که نمیدونیم چرا و چه دوزی به دردمون میخوره

من پیامبران هستم

اره تعجب کردم وقتی گفت فقط ستروتاید روزای اخر میدیم. والا گفتم هاش ام جی، ماما گفت نه تخمدانت منفجر ...

خوب شاید واقعا درست باشه ،مگر نمیگی پانکچر اولت فولیکولات به قدری زیاد بود که دارو مصرف کردی تا جذب بشن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من سبکل قبلی ذوزای اول هاش ام جی داشتم این سیکل رویان میرم. ماما تا روز نه سیکل فقط سینال نوشت و گف ...

یعنی بهت گفت که سونو بعدت روز ۹ سیکل باشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا هاش ام جی نمیدن عزیزم ؟ستروتاید که برای جلوگیری از آزاد شدن هستش فکر نکنم تاثیری داشته باشه،فکر ...

بخدا اگه اینبار رفتم و برام ننوشتن. خودم سرخود هاش ام جی میزنم و ب مرکزم نمیگم. اصفهان میرم دکترزنان ببینم برام مینویسه.. بعضی دکترا میخان اهسته و بی صدا سیکل رو پیش ببرن و از اینکه نتونه هایپر شدنمو کنترل کنه دارو نمیده!! درصورتی ک سیکل قبلی دکترفتوحی اینقد خوب هایپرمو کنترل کرد ک اصلا نیاز ب بستری نداشتم

خوب شاید واقعا درست باشه ،مگر نمیگی پانکچر اولت فولیکولات به قدری زیاد بود که دارو مصرف کردی تا جذب ...

اره عزیزم. ولی خب میتونه از هر دو دوز کم بهم بده. نه یکی رو حذف کنه. تازه سیکل قبل ک زیاد شد دکتر فتوحی سینالم رو قطع کرد و گفت هاش ام جی رو ادامه بده.

بخدا اگه اینبار رفتم و برام ننوشتن. خودم سرخود هاش ام جی میزنم و ب مرکزم نمیگم. اصفهان میرم دکترزنان ...

سرخود اینکار رو نکنی ها ،با خود دکتر صحبت کن موقع سونو شاید بتونی راضیش کنی،چون اون موقع دیگه هیچ مسئولیتی قبول نمیکنن 

یعنی بهت گفت که سونو بعدت روز ۹ سیکل باشه ؟

دوشنبه روز سوم بودم. گفت سونو بعدیت شنبه میشه. داروهارم فقط تا همون روز نوشته بود

اره عزیزم. ولی خب میتونه از هر دو دوز کم بهم بده. نه یکی رو حذف کنه. تازه سیکل قبل ک زیاد شد دکتر فت ...

درسته گلم اینجور بهتره ،چون خودت هم به اندازه کافی فولی داری ،پس فکر نکنم زیاد به سینال نیاز باشه

سرخود اینکار رو نکنی ها ،با خود دکتر صحبت کن موقع سونو شاید بتونی راضیش کنی،چون اون موقع دیگه هیچ مس ...

سرخود که نه. اگه دکتر اصفهان راضی بشه برام دارو بنویسه شاید اینکارو کردم. معمولا همدکتر دیگه راضی نمیشه اینکارو بکنه. البته فعلا نه ببینم دکتر مشایخی چی میگه

حداقل متقاعد بشم سینال تنها، بهتر از دوز کم سینال + هاش ام جی هست، ب حرفش گوش میدم و سینال میزنم.

دوشنبه روز سوم بودم. گفت سونو بعدیت شنبه میشه. داروهارم فقط تا همون روز نوشته بود

پس روز هشتم میشد در واقع ،من اصلا نمیدونم برای چند روز باید هتل رزرو کنم

سرخود که نه. اگه دکتر اصفهان راضی بشه برام دارو بنویسه شاید اینکارو کردم. معمولا همدکتر دیگه راضی نم ...

خود دکتر مشایخی سونوت کرده بود ؟