2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
دقیقا وضعیت منم عین دوستمون بود با وجود پی سی او تخمکام5تاویک جنین داشتم وذخیرم کمه

یعنی روز اول سونو، فولیکول ریزِ زیادی داشتی؟ و فولیکولا تخمک نشدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها نخودو آبپز کنم بدم شوهرم بخوره خوبه؟  

بله. منم گاهی درست میکنم. فلفل و نمک و پیاز هم بزن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی روز اول سونو، فولیکول ریزِ زیادی داشتی؟ و فولیکولا تخمک نشدن؟

اره دقیقا. من همیشه فولیکول ریز زیاد دارم دارو نخورم زیاد وزیادترمیشن ویاپریودنمیشم یاخیلی دردناک. بااین حال شانس منم اونطوریه, شکرخدا راضیم خداکنه این بار بیشتر نتیجه بده ومنم خوشحال شم

سلام عزیزم.شما خوبی.نی نی گلی خوبه.لیانا جون من هیچ مشکلی ندارم فقط تنها فاکتوری که  میمونه سنه ...

بنظر من دکتر نصر برو. دوستان گفتن خود دکتر انتقال میده.

اره دقیقا. من همیشه فولیکول ریز زیاد دارم دارو نخورم زیاد وزیادترمیشن ویاپریودنمیشم یاخیلی دردناک. ب ...

دفعه قبل داروهات چی بود؟

اینبار ب امید خدا حتما نتیجه خوبی میگیری. چون گونال میزنی

سلام عزیزم.شما خوبی.نی نی گلی خوبه.لیانا جون من هیچ مشکلی ندارم فقط تنها فاکتوری که  میمونه سنه ...

سلام. عزیزم میشه یک چیزی بگم؟ دکترت روعوض کن من کاری ندارم ولی دل بکن از دکتر ودارو واین حرفها یعنی منظورم اینه تموم امیدتوبزار پای خدا وتوسل به ایمه ایشالله نتیجه بگیری یعنی یکجور اعتماد100%کن به اونهابعدبروای وی اف. 

کاری که من این دوره میخوام انجام بدم خداکمه سربلندبیرون بیام وشیطون گولم نزنه

سلام دوستان جان عزیز، اومدم بگم من حالم خوبه، چشمم بهتره فقط یه مدت دکتر گفته بهتره به گوشی خیره نشم ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی نگران حالت بودم انشالله خوب بشی گل خانوم, مراقب خودت باش. ایشالله زود خوب شی وبرگردی

دفعه قبل داروهات چی بود؟ اینبار ب امید خدا حتما نتیجه خوبی میگیری. چون گونال میزنی

راستشو بخوای سری قبل من داروی تقویتی قبل نخوردم فکرنمیکردم طوریم باشه فقط همسرم خورده بودش.  فقط فولیک اسید ود3و امگا3داشتم.  بعدطول دوره هم زحمت کشیدن دوز داروم پایین بود سینال هرچی گفتم زیادبدین گوش ندادن اخرا زیاد کردن. Hmg داشتم وستروتاید همینا بود فقط. 

بچه ها من پنجشنبه پانکچر کردم از همون روز هم امپول و شیاف پروژسترون و شروع کردم چون سه شنبه انتقال دارم ، ولی الان درد کمر و زیر دل دارم عین پریودی ، یبوست هم گرفتم این عادیه ؟؟ درد دارم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

دوستان شما تاحالا یک ماه قبل از سیکل پانکچر و یا همزمان با مصرف داروهای سیکل پانکچر، کپسول پروژسترون استفاده کردید؟

پانکچر قبلی ک معاینه میشدم دکتر میگفت ضخامت آندومترم نرماله و تیپ آ هست. بعد از پانکچر چون هایپر شدم برام پروژسترون نوشت و تاکید کرد حتما بخور وگرنه کارت ب بیمارستان میرسه. منم چندتا دونه بیشتر نخوردم چون حالت تهوع وحشتناکی میگرفتم... الان برا سیکل جدیده پانکچر، معاینه شدم با وجود اینکه گفتن نرماله ولی عددم روز 22سیکل، ۶ونیم بود. قطعا نازک شده.