2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
یه بدگه لهم دادن توش نوشته یکم خونریزی ودرد عادبه

اره به منم دادن ، نوشته در حد پریودی عادیه ... 

اماده ایی واسه انتقال؟😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شما در مورد دکتر امیرحسین محبوبی اردکانی چیزی شنیدید؟ که تو اردکان یزد میگن با طب سوزنی آزواس ...

اولش من و شوهرم پنج شش تا مطب طب سوزنی تو تهران رفتیم ولی همه گفتن کار هر کسی نیس و محبوبی میتونه انرژی اش رو برای درمان اسپرم صفر هدایت کنه و حتما نقاط اش رو خودش میدونه

آخرش دکتر انصاری طب سوزنی لیزری که تهران انجام میده برای خانمها به ما گف برید پیش دکتر محبوبی

بعد زنگ زدم دکتر فرنوش بیدوئی مشهد اونم گف برین اردکان

که دیگه آخر متقاعد شدیم رفتیم و خداروشکر بعد ۴ ماه مامان شدم

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
به دست راحتره ولی اپلیکاتور بلنده میگم شاید باید عمیق گذاشت

با انگشت میدم تا ته😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه بما گفتن زیاد شدبرید بیمارستان. نمیدونم اماده ام یانه فعلا که باید برم    

چیا میخوری؟

چیزخاصی نمیخورم انشب هم پیتزا خوردم   جلوشکمو نمیشه گرفت

😂😂 

ببین من میدونم نفخ دارم اینا ولی هوس فلافل کرده بودم خوردم😐😐

اسم شیافت هم اندومترین هست؟

نه پروژسترون

نه من نفخ ندادم‌ولی همیشه پریودی و قبلش نفخ شدید داشتم یعنی دقیقا حرکت روده هامو حس میکردم

شکم من اصن ورم داره😶 الان انگار ۳ ماهمه😂