2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
پس باید امروز استراحت میکردی که عزیزم ،نگران نباش انشالله پیدا میکنی ،ببین داروخانه های آنلاین ندارن ...

من تو ماشین خوابیدم همسرم رفت داروخانه هارو گشت چون شهر محل اقامتمون همدان نیست و باید برمیگشتیم عزیزم. داروخانه های انلاینو چجور پیدا کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ده تا فولی بود فکر کنم‌ریزاش بدرد نمیخورده.کاش ۸تا همش جنین بشه

برای من روز اول ۱۰ تا فولی بود ، روز ۹ پریودی شد ۷ تا فولی ، ۸ تا هم تخمک کشیدن ، حالا خداروشکر ، ایشالا همش جنین بشه هم برای تو هم برای من

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
حالا اگه من دسشویی نرفته بودم تا 5ساعت بعدم نوبتم نمیشد 😂😂

خخخخخخ

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره عزیزم با سونو انتقال دادن نه چیزی نگفتن 

چجوری با سونو انتقال میدن؟

یه دستگاه بالا سرت وقتی دکتر جنین میفرسته داخل بهت نشون میده 

اهان 

سلام زینبی جان امروز رفتم بخش جنین شناسی گفت تخمکت ضیعف بوده که از ۲۰ تا ۱۳تاش موند که اونم ۸ جنین گ ...

عجب

پس حتما داروها بهت نساخته عزیزم، حتما دفعه بعد عالی میشه گلم نگران نباش

کار خوبی کردی با جنین شناس صحبت کردی عزیزم 

توکل به خدا 

یه وقت نا امید نشی، با انرژی زیاد ادامه بده گلم، هر جاخسته شدی ما کنارت هستیم

ابن اخرین ازمایشش هست

عزیزم همون مراعات ها که گفتم حتما انجام بدین 

اگر سه دفعه انتقال دادی و نشده، خوبه آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم انجام بدی شاید مشکل اونجا باشه، البته به کیفیت تخمک ربط نداره ها اینا که میگم 

به پذیرش بدنت نسبت به جنین ربط داره