2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
شما ذخیره تخمدانت چندبود؟

نمیدوننم🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌برام‌ننوشت ولی فکر کنم‌کمه

چرا واقعاا انقد کم بودد☹ چند سالته شما

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره سخته من که قبلش رفتم دسشویی اخه از شهرستان رفته بودم لبریز بودم گفتم تا نوبت بشه یه سه چهار ساعت ...

چیزی بهت نگفتن ؟با سونو انتقال دادن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره گلم نه تقویتی خاصی نخوردم اره فقط ۱۳تاش موند ک کلاشد ۸ جنین گرید بی ن دیگه تموم شدن😔

حالا ایندفعه هر وقت خاصی شروع کنی مکمل بخور از ۳ ماه قبل،انشالله که دفعه بعد حتما نتیجه میگیری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم از 19 مهر میخورم دکترم گفت تا ازمایشت ادامه بده دیگه چند تا بیشتر ندارم. 

پس باید امروز استراحت میکردی که عزیزم ،نگران نباش انشالله پیدا میکنی ،ببین داروخانه های آنلاین ندارن ؟

من ۳۱ دکترم‌گفت پرتخمک نیستی 

من ۳۴ ، ولی امروز یکی همسن من بود ۱۷ تا داشت