2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
منم خودمو خشک میکنم یذره خون رو دستمال هست گفت تا چندروز یذره طوری نیس

اره دقیقا ، به شما چیزی نگفتن واسه قبل انتقال ، مراقبتی ؟ غذا چی بخوری؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره منم‌زیاده به شوهرم‌گفتن از فردابزاره.شما امروز گذاشتی؟

شیاف و نزاشتم فقط امپول و زدم ، از فردا جفتشووو انجام میدم ، باید ۱۲ ساعت باشه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ده ونیم عمل شدم ۲مرخص شدم یعنی انگار همش الاف بودم.شیاف چی بهتون دادن؟

بسلامتی خداروشکر انجام شد. تعداد تخمکتم خوبه. نگران بودی چهارتا بمونه

همسرت نمونه داد یا تسه شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بسلامتی خداروشکر انجام شد. تعداد تخمکتم خوبه. نگران بودی چهارتا بمونه همسرت نمونه داد یا تسه شد؟

برا شماهم مرکز اینقدر طول کشید؟ ده و۴۰ اوردنم‌تو بخش ۲وربع مرخص شدم دیگه اونجا خالی شده بود  

یا رب العالمین
نه بهم گفتن حمام نرو.مایعات وسوپ بخور  شنبه عصرحمام برو یکشنبه صبحانه بخور وبیا

به من هیچی نگفتن☹ ولی خودم یه سری چیزارو میدونستم باید انجام بدم ، ببین اب و نشاسته هم بخور ، ولی الو اینا بخور یبوست نگیری

به من هیچی نگفتن☹ ولی خودم یه سری چیزارو میدونستم باید انجام بدم ، ببین اب و نشاسته هم بخور ، ولی ال ...

من دستشویی نداشتم کمبود دوباره بردنم دستشویی گفت اگرنه مرخص نمیکنیم  اصلا رو توالت فرنگی داشت حالم بهم میخورد مجبوری سه بار هم رفتم

یا رب العالمین
سلام دوستان من امروز باز خراش آندومتر انجام دادم خیلییییی اذیت شدم اینسری🤷‍♀️ سری اول اینقد سخت ن ...

تومطب‌انجام‌میدی‌؟

سخت‌نیس؟

هزینش‌چقدره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برا شماهم مرکز اینقدر طول کشید؟ ده و۴۰ اوردنم‌تو بخش ۲وربع مرخص شدم دیگه اونجا خالی شده بود   & ...

بسلامتی ،انشالله که هر ۸ تا جنین بشه .میگم دیر عملت نکردن ؟آخه انگار ۹ شب hcg زده بودی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برا شماهم مرکز اینقدر طول کشید؟ ده و۴۰ اوردنم‌تو بخش ۲وربع مرخص شدم دیگه اونجا خالی شده بود   & ...

ببین چقد بیهوشی اولش بده ، داشتم میمردم ، یه چیز سفید میدیدم مثل برق و باد حرکت میکرد ، تمام تنم سفت شده بود داشتم گریم در میومد ، اب دهنمو نمیتونستم قورت بدم ، توهمین حین بودم که دیگه نفهمیدم چی شد😁😁😁 

من دستشویی نداشتم کمبود دوباره بردنم دستشویی گفت اگرنه مرخص نمیکنیم   اصلا رو توالت فرنگی داشت ...

من انقد داشتمم بخاطر سرم ایناا خودم داوطلبانه رفتم🤣🙈🙈

من دستشویی نداشتم کمبود دوباره بردنم دستشویی گفت اگرنه مرخص نمیکنیم   اصلا رو توالت فرنگی داشت ...

میخواستن مطمئن بشن که هایپر نشدی 😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بسلامتی ،انشالله که هر ۸ تا جنین بشه .میگم دیر عملت نکردن ؟آخه انگار ۹ شب hcg زده بودی 

دقیقا ، من سر ساعتی که امپول ازادسازی و زده بودم عملم کردن